Her og nå🤗

Det beste med sommeren er at alt er så enkelt. Det er bare å stå opp, få på seg noen lette filler. Man kan åpne de dører og vinduer som ikke er åpne fra før, for å få litt trekk gjennom huset. Det er bare å fylle hagemøblene med puter, ta ut diverss bøker, vann og solkrem. Hva mer kan man ønske seg da, slett ingenting. Aldri er det vel lettere å være til stede i livet, å leve her og nå.

Akkurat nå har vi sånne dager, og de skal vare så langt værmeldingen rekker. Det er bare å nyte disse dagene, for de går så altfor fort. Snart kommer høsten, hverdagen og kaldere dager. Akkurat nå gidder jeg ikke tenke på det. I går var det cafeliv med de beste, og jeg hentet Tove hjemme hos henne, for å labbe opp.

Etter cafeen kjøpte Jhonny og jeg lørdagsgodt. Han skulle overnatte hos meg, men først skulle han og pappa bade i Hølen. Det gjør de hver eneste dag. Jeg digger denne sommeren, den er helt perfekt, og jeg nyter hvert eneste øyeblikk. Det sto nær sagt selvfølgelig taco på menyen i går, siden Jhonny synes det er best i hele verden.

Det ble jordbær til dessert.

Alle klisjeer som man benytter i forbindelse med barnebarn er helt sanne. De er livets dessert, de er det beste i livet. Det er ikke min oppgave å oppdra dem. Jeg skal bare fylle sekken deres med mange gode opplevelser. Vi hadde ikke hatt Jhonny veldig lenge før vi sa: hadde vi visst hvor gøy dette var, hadde vi blitt besteforeldre for lenge siden. Som om vi hadde noe vi skulle sagt i den forbindelse😂😂Da Pandora og Amilia kom ble det enda bedre. De er vår første avdeling med pur glede💗Vi er blitt lovet flere. Det gleder vi oss til, men akkurat nå gleder vi oss over de vi har. Lykken er hos meg nå, for lykken er å ha et barnebarn sovende oppe på loftet.

En riktig god dag til deg som leser. Carpe diem💕

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s