På shopping i Grimstad👗

I går var tiden kommet for kjoleshopping, og salg i Grimstad. Vi hadde snakket om det lenge. Jeg skulle bare en tur innom legen på stoffskiftekontroll i går, før vi dro.

Jeg skulle som vanlig måle blodtrykket da han så at overtrykket var litt høyt. Nå må jeg bli litt streng her,sa han. Vi må måle en gang til,og så må du tenke på noe hyggelig du skal gjøre i sommer. Ja, sa jeg da tenker jeg på at jeg skal på shopping til Grimstad med damene i dag. Straks kom det glade ord,og annet stemmeleie fra doktor dyregod. Funket det? Sa jeg?? Det fungerte veldig bra. Det er til og med mye bedre enn sist du var her, og det var veldig bra sist. Ja, sa jeg da er det ingen tvil om at denne turen er det beste som kan skje helsa mi i dag. Han var helt enig. Jeg vet ikke om det var det eller om det var de jevne prøveresultatene over år som gjorde at han bestemte seg for at det nå ville holde med en kontroll i året. Det har aldri skjedd i mitt 29 årige samliv med hypotherosen. Jeg har til tider følt meg som en gjenganger på legekontoret. Og titt og ofte har jeg sagt til legen, her kommer din friskeste pasient. Jeg måtte love høyt og hellig at jeg skulle stikke innom om det var noe som plaget meg. Jadajadajada, sa jeg.

Deretter gikk turen til Grimstad by for Tove, Inger Grete og meg. Vi parkerte i arresten, det heter det. Og gikk rett ut i sentrum, men hvor var den røde løperen?

Vi gikk strake veien til Mye fint, der var det salg. Vi inntok butikken som vanlig, spredde oss rundt, følte oss som hjemme, okkuperte prøverom, og vi skravlet og lo. Damen i butikken var så fornøyd. Det er så gøy med sånne kjoledamer. Tove og jeg er kjoledamene i Søgne, Inger Grete er sånn wannabeekjoledame. I går ble hun trainee. Den dama er jo bare så lekker, og kler omtrent alt hun putter på seg. I går prøvde hun mye hun aldri før hadde tenkt å prøve. Det var bare en sekk av en kjole som ikke var kledelig, hun i butikken var helt på linje med oss der. Sjekk denne damen❤️

I tillegg kom hun hjem med tre Ilse Jacobsenkjoler. Nå er hun klar for diverse bursdagsfeiringer, jobb og hverdag. Tove fikk to Margotkjoler til halve prisen. Jeg fikk også to kjoler til halv pris.

Farger gjør livet bedre, derom finnes det ingen tvil.

Det er krevende å være kjoledame, det vet alle som har prøvd. Det koster å være kar sier de, men har de prøvd å være kjoledame??? Det er innsatsen verdt. Uten mat og drikke duger helten ikke. Lunsj måtte til. Vi fikk anbefalt Smag og behag.

Jeg trodde jeg hadde tatt bilde av maten til IG også, men noe gikk galt. Hun hadde salat med kalveroastbiff og parmesan. Vi skavlet og skravlet, før vi tok en tur for å bese oss litt i Grimstad.

For de som er i tvil er porke altså skolebrød.

Vi måtte ta bilde av de fine utemøblene på torvet. Både med og uten oss oppi.

På vei hjem dro vi innom Sørlandssenteret så IG kunne få kjøpt noen fine shorts til Ståle. Hun kom ut derfra med tre stykker. Det kaller æ service.

Siden vi var midt i rushet fant vi ut at vi skulle kjøpe kaffe hos Nina. Så det gjorde vi.

Vi skravla oss skikkelig vekk, så rushet var mer enn over da vi dro hjemover. Da vi nærmet oss Søgne mente IG at vi måtte ha softis i Høllen før våre veier skiltes. Så da ble det slik.

Å æ har vel omtrent ikke blodtrykk igjen etter denne spadagen. Min bedre halvdel lurte på om han måtte ta en snakk med fastlegen vår som deler ut shopping på grønn resept. Det må han jo bare. Så blir det kanskje ei shoppingrunde på han au😂😂😂

Æ glømte å si det, men dama i butikken takket oss da vi gikk. You made my day, sa hun. Det er så gøy med sånne damer som dere. Vi tar det med oss inn i helga❤️

Så håper jeg du også får en strålende dag, og at helga de blir fin.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s