Hverdag igjen👍

Da er hverdagen tilbake igjen. NÄ blir det fullt fokus pÄ Langenesprosjektet fremover. Det er heldigvis tre uker igjen til skolen starter opp, og forhÄpentligvis mange sommerdager igjen. FÞr ferien skjedde det mye ute pÄ Langenes. Bror Herleiks tomt er nÄ klar for bygging. Han er i gang i august. Vi henger hakk i hÊl, nabovarslene er sendt ut. Vi har avtale om sprenging av tomt pÄ plass, og byggesÞknaden gÄr straks av gÄrde til kommunen. I dag er det nytt mÞte med HTH kjÞkken.

De to husene ute med veien er ferdig for lengst. De var ikke avhengige av veien inn til omrÄdet for Ä fÄ bygd. De har sin fÞrste sommer pÄ Langenes. Sakte , men sikkert fÄr de ting pÄ plass ute. Som plen og hagemÞbler.

De nyter denne utsikten hver dag. Alle husene fÄr utsikt til havet.

Det har blitt gjort mye grunnarbeid der ute, og snart begynner bygging flere steder. Herleik blir en av de fĂžrste.

Disse husene kommer opp bak Herleik, og to av vĂ„re tomter. Jeg har settt planlĂžsningen, som jeg synes er fantastisk. Husene fĂ„r ogsĂ„ takterasse,og dermed utsikt over havet derfra. Dessuten er tomtene foran svĂŠrt store, og det blir ikke hus overalt. SĂ„ det blir utsikt ogsĂ„ innimellom de fire husene som ligger foran disse syv. Husene ligger ute pĂ„ finn, vi Ăžnsker oss gode naboerđŸ€—

Tomta til Herleik er klar.

Det selges tomter litt etter litt. SĂ„ det blir nok mange som starter bygging denne hĂžsten.

Det blir store forandringer her ute i lĂžpet av det neste Ă„ret.

Det er klart for bygging flere steder.

Vi skal bare fĂ„ ryddet og sprengt litt, sĂ„ er vi ogsĂ„ klare👍

En nydelig mandag þnskes deg🌾

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s