Hverdag igjen👍

Da er hverdagen tilbake igjen. Nå blir det fullt fokus på Langenesprosjektet fremover. Det er heldigvis tre uker igjen til skolen starter opp, og forhåpentligvis mange sommerdager igjen. Før ferien skjedde det mye ute på Langenes. Bror Herleiks tomt er nå klar for bygging. Han er i gang i august. Vi henger hakk i hæl, nabovarslene er sendt ut. Vi har avtale om sprenging av tomt på plass, og byggesøknaden går straks av gårde til kommunen. I dag er det nytt møte med HTH kjøkken.

De to husene ute med veien er ferdig for lengst. De var ikke avhengige av veien inn til området for å få bygd. De har sin første sommer på Langenes. Sakte , men sikkert får de ting på plass ute. Som plen og hagemøbler.

De nyter denne utsikten hver dag. Alle husene får utsikt til havet.

Det har blitt gjort mye grunnarbeid der ute, og snart begynner bygging flere steder. Herleik blir en av de første.

Disse husene kommer opp bak Herleik, og to av våre tomter. Jeg har settt planløsningen, som jeg synes er fantastisk. Husene får også takterasse,og dermed utsikt over havet derfra. Dessuten er tomtene foran svært store, og det blir ikke hus overalt. Så det blir utsikt også innimellom de fire husene som ligger foran disse syv. Husene ligger ute på finn, vi ønsker oss gode naboer🤗

Tomta til Herleik er klar.

Det selges tomter litt etter litt. Så det blir nok mange som starter bygging denne høsten.

Det blir store forandringer her ute i løpet av det neste året.

Det er klart for bygging flere steder.

Vi skal bare få ryddet og sprengt litt, så er vi også klare👍

En nydelig mandag ønskes deg🌸

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s