Solgangskuling☀️

Vi har et fantastisk vær for tiden, og det er veldig varmt. Heldigvis blåser det en deilig vind innover verandaen. Vi kan ikke akkurat kalle det solgangsbris, siden ting flyr veggimellom og kantrer. Allikevel, du og du så deilig det er. Vi har hatt noen varme netter med full gjennomtrekk i huset. Med den vinden vi har nå blir det levelig. Vi koser oss og slapper av. På fredag ble vi inspirert av et måltid vi fikk i Vesterålen. Da fikk vi servert selvfisket ishavsrøye som min fars fetter hadde fisket. Vi hadde tenkt oss pir på fredag, men siden de ikke hadde det inne hos vår lokale fiskehandler, ble det ishavsrøye.

Det smakte utrolig godt. Vi har ikke lagd så mye middag selv denne måneden. Enten har vi vært på tur og fått servert gode middager, eller så har vi jobbet og valgt lettvinte løsninger.

I går var det Frk. Lyng igjen. Vi var ikke så mange i går, siden det er ferietid. Seks stykker er jo slett ikke dårlig. Disse to var hjertelig til stede.

Det var også John.

Marit og Svein skulle også vært der, men kom litt for sent. De endte opp med å komme på verandabesøk til oss i stedet. Det ble riktig så koselig.

I går grillet vi. Det ble både skalldyr og kjøtt. Surf and turf gjør susen. Det var knallgodt, og det er rester igjen til i dag. I morgen begynner hverdagen igjen. I dag skal vi bare nyte finværet. I morgon, i morgon, men ikkje i dag, nei i dag, nei i dag, gjer eg ikkje et slag.

En riktig deilig søndag ønskes deg☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s