Late dager🤗

Juli har vært helt fantastisk, og enda er det flere julidager igjen. Vi nyter late dager med sol og Sørland. Vi har vært heldig med været, uansett om vi har vært hjemme, på hytta, eller på ferie i nord. Jeg tror bare vi har hatt to dager med regn. Vi har malt og malt, både her hjemme, og på hytta. Vi har hatt en fantastisk ferie nord i landet. Vi har vært sammen med familie og venner, og vi har kost oss, selv med malerjobben. Selv om maling suger, som vi sier. Vi er superglad for å ha kommet så langt, og vi er fornøyd med resultatet av innsatsen. Vi opererer nå med tre to do lister. En for hjemme, en for hytta, og en for Langenes. 2020 skal bli det året hvor vi fullfører store prosjekter. Vi ønsker å bruke tiden på andre ting fremover.

Vi har hatt to barnebarn på besøk tidligere i uken. Vi er blitt oppdatert på musikksmaken deres. Og vi nynner med,og etterhvert synger vi med.

Lille My digger Suveren aller mest, men bæstevenna og fantasi liker hun også godt. Også Emma.

Jhonny har denne som favoritt. Vi har ikke hørt han synge ofte, men nå fikk vi høre at gutten hadde både sangstemme og perfekt engelsk uttale. Det er givende å bruke tid på barnebarn. Lille My overnattet en natt, og vi var på cafe to dager på rad. Hun måtte jo på Frk.Lyng en tur også, må vites. Så ble det et par sommerkjoler på salget. Bestemor synes det er fint at kjolegenet går i arv.

Etter å ha levert unger på tirsdag, var det tid for feiring hos MacLeods. De har bursdag 22 og 23 juli. Det måtte jo feires🎂🎁

Ostekake ( verdens beste) og vafler sto på menyen i Mckafeen. Vi koste oss.

Denne helga blir det cafe, sol, sommer, grillmat og lesestoff. Jeg holder på med disse to.

Jeg leser denne musteinen om demokrati. Jeg fant den på mammutsalget. Jeg kjenner til flere folkevalgte som burde lest seg opp på denne.

Jeg leser også en roman fra Hitlers Tyskland. Den handler om alt annet enn demokrati.

Jeg håper du får en flott helg, uansett hvor du befinner deg🌸

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s