TropenetterđŸ€—

Det er hÞysommer pÄ SÞrlandet nÄ, og det er fantastisk. Vi gjorde oss ferdig med malingen pÄ hytta i gÄr, etter ei skikkelig varm natt. Siden det finnes mye mygg pÄ fjellet, turte vi ikke Äpne vinduene. NÄ har vi skrevet myggnytting opp pÄ lista over det som mÄ opp pÄ hytta.

Vi fikk malt oss ferdig i gÄr, eller rettere sagt vi gikk tom for maling. Vi fikk malt tilbygget enda en gang, men vi trenger et strÞk til for Ä dekke over den lyse grunningen. Vi fikk tatt ei side til av hytta, den siden som fÄr merke solens herjinger mest. Gemalen fikk satt beslag pÄ vinduene i tilbygget ogsÄ. Vi er fornÞyd med jobben vi har gjort, det gikk med 19 liter maling. PÄ to do lista fÞres det opp at det mÄ ti liter maling til for Ä ta enda et strÞk pÄ tilbygget og et strÞk pÄ de to sidene vi ikke fikk malt. Siste del av malerjobben gjÞres vÄr/sommer 2020. Det er bare noen timers arbeid, og det gÄr ikke mer enn en dag.

Vi dro hjemover i tolvtiden i gÄr. Etter Ä ha ryddet opp etter oss, pakket ned det som skulle hjem, og fylt opp en sÞppelsekk med sÞppel. Den ble kastet i hytterenovasjonens kontainer.

Vel hjemme var vi klare for litt rosa bobler.

VĂŠrvarslet for dagen ser bra ut.

Natta har vÊrt varm, sÄ det har ikke vÊrt sÄ lett Ä fÄ sove, men noe sÞvn har det blitt. Resten av uken skal nytes med sol og sommer her hjemme.

En riktig god fredag þnskes deg🌾

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s