Blogging fra 4G-toppen🌞

I dag blogger jeg fra 4G- toppen. Så jeg sitter her ute på toppen, med god utsikt, etter deilig frokost med egg og bacon.

Dagens kontorstol.

Dagens utsikt.

Vi er her oppe for å male tilbygget. Vi har hatt med oss et nattbord opp til masterbedroom. Og endelig har vi fått rammet inn og hengt opp Kari Mettes premierte foto, på stueveggen.

Vi kom langt i går. Vi fikk malt tilbygget med et strøk. Det siste tas i dag. Vi fikk også gitt den ene av hytteveggene litt oppfrisknimg. Når vi har malt tilbygget ser vi hvor mye maling det er igjen, og tar det vi har igjen til resten av hytta. Vi får se hvor langt vi kommer.

Vi kjørte opp hit i går.

Vi tok båten inn med fullt lass.

Etter lunsj satte vi i gang.

Dette må være tidenes malesommer. Nå skal vi bli ferdig. Seigpining orker vi ikke.

Vi har både monstermaster og fin utsikt fra hytta🤗

I går kveld var det knallvarmt med fønvind, så vi satt lenge her på 4g-toppen på stolputer. Jeg har skrevet liste med det som mangler og det som må gjøres. Hytta ble bygd i 2009 og siden har det blitt gjort forbedringer støtt og stadig. Nå skal vi gjøre oss helt ferdig i løpet av 2020. Det har mor bestemt, og har mor først bestemt, da blir det sånn.

Nå er vi klar for en dag med maling i tosomhet. De eneste som stikker innom på visitt her er noen sauer. Per Svein snakker med dem, det gjør ikke jeg. Det er likevel artig å høre hvordan de breker til hverandre, selv om jeg ikke forstår språket😜

En nydelig dag ønskes deg😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s