Hjemme igjen🏡

Da var vi hjemme igjen etter supert besøk hos slekta i nord. Flyreisen hjem gikk som bestilt. Vi har pakket ut og kommet oss i orden. De to kunstkoppene vi kjøpte hos Galleri My i Narvik kom seg hjem uten skade.

Vi er superfornøyd med disse to. Foruten å drikke av, anbefalte gallerieier oss å servere peanøtter og saltstenger i dem. På reisa nedover leste jeg ut denne boken mens vi enda var på Evenes flyplass. Den hadde blitt lest i på vei oppover, og litt hist og her, når anledningen bød seg.

Den er skrevet av svenske Hans Rosling, og hans sønn og svigerdatter. De to siste fullførte boken da han døde av bukspyttkjertelkreft i 2017. Du kan se flere av hans forelesninger på youtube. Han var en fantastisk forsker og foreleser, og dyktig i å spre faktainformasjon til hele verden. Stiftelsen han opprettet vil leve videre gjennom hans sønn og svigerdatter. Boken anbefales på det varmeste.

Jeg kom godt i gang med en annen bok også, mens vi fløy melkeruta hjem. Så godt at jeg fikk lest den ut i går morges. Dette er norsk krim, og boken var god.

Jeg har lest en bok av ham tidligere, den skrev han sammen med sin kone, og den het Djevelens barn, og var veldig god. Jeg kommer nok til å lese flere bøker fra denne forfatteren.

I går høljet det ned her så vi benyttet dagen til diverse innkjøp og ærend. Vi tok med lille My på runden, og hun overnatter her i natt. Vi skal levere henne til mamma senere i dag.

Vi var på cafe og skravla gikk. Vi er heldige som får bruke mye tid sammen med barnebarna. Vi gjorde blant annet innkjøp på IKEA og hadde en flott dag.

Hun fikk to hjerteplakater til den nette sum av ti kroner,og var superfornøyd.

I dag er sola tilbake og den skal nytes😍

Håper du får en super dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s