Fra thaimassasje til afternoontea med slekta👍

Etter nok en søndagsfrokost var vi klare for litt thaimassasje, og Per Svein var først ut. En time etter gikk jeg de to minuttene det tok å komme dit.

Da ble jeg møtt av en ferdig knadd ektemann som ville ha min time også. Glem det sa jeg. Jeg forsto ganske raskt at denne damen visste hba hun holdt på med. Hun fant alle mine ømme punkter, og de var mange. Jeg var stiv overalt. I ryggen, i legger, i armer, i nakken, i hofter, i ryggrad, fra topp til tå. Hun masserte og strakk, og hun sa au au au. Du er så stiv, du må komme igjen på mandag. Jeg reiser på søndag sa jeg. Da må du finne en som driver med thaimassasje når du kommer hjem, å ta to behandlinger til. Hun fortalte at hun hadde hatt en dame som var like stiv som det jeg var nå. Henne hadde hun fått helt fin igjen. Så måtte jeg love at neste gang jeg kom til Narvik måtte jeg ringe henne for en time med en gang jeg kom, så kunne vi rekke en behandling til før jeg dro igjen. Jeg sa det var en god ide. Hvis noen vet om noen flinke taimassører i K- byen gi lyd.

Jeg spurte Per Svein om hun hadde sagt det samme til ham? Nei, sa han: jeg hadde bare noe smårusk i leggene. Jeg vet hvorfor jeg er stiv i kroppen. Det er min senskade etter 16 år med mobbing og senskader. Prisen for dette er en kropp i stadig alarmberedskap. Man kan bli stiv av mindre. Nå lurer jeg på om regningen for å fikse dette skal sendes til Røe Isaksen, Jan Tore Sanner eller Søgne kommune. Jeg får gruble litt til på det.

Etter behandling tok vi en tur ut i sommerværet på utecafe for å drikke kaffe latte.

Per Svein var ute og beså seg litt mens jeg ble knadd og kunne konstatere at de var i beredskap for både snø og jul her oppe.

Til middag ble det jule/julimat, pinnekjøtt sto på menyen.

Etter mat var det klart for en liten labbetur.

Det er vakkert her.

Vær så god sitt😂

På kvelden kom to av pappas kusiner, en tremenning og hennes mann på afternoontea. Da ble det servert agurksmørbrød, scones med syltetøy og clotted cream, med rabarbrapai og is til dessert. Vi lever gode dager i nord.

Nydelig lørdag ønskes alle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s