Fra thaimassasje til afternoontea med slekta👍

Etter nok en sĂžndagsfrokost var vi klare for litt thaimassasje, og Per Svein var fĂžrst ut. En time etter gikk jeg de to minuttene det tok Ă„ komme dit.

Da ble jeg mÞtt av en ferdig knadd ektemann som ville ha min time ogsÄ. Glem det sa jeg. Jeg forsto ganske raskt at denne damen visste hba hun holdt pÄ med. Hun fant alle mine Þmme punkter, og de var mange. Jeg var stiv overalt. I ryggen, i legger, i armer, i nakken, i hofter, i ryggrad, fra topp til tÄ. Hun masserte og strakk, og hun sa au au au. Du er sÄ stiv, du mÄ komme igjen pÄ mandag. Jeg reiser pÄ sÞndag sa jeg. Da mÄ du finne en som driver med thaimassasje nÄr du kommer hjem, Ä ta to behandlinger til. Hun fortalte at hun hadde hatt en dame som var like stiv som det jeg var nÄ. Henne hadde hun fÄtt helt fin igjen. SÄ mÄtte jeg love at neste gang jeg kom til Narvik mÄtte jeg ringe henne for en time med en gang jeg kom, sÄ kunne vi rekke en behandling til fÞr jeg dro igjen. Jeg sa det var en god ide. Hvis noen vet om noen flinke taimassÞrer i K- byen gi lyd.

Jeg spurte Per Svein om hun hadde sagt det samme til ham? Nei, sa han: jeg hadde bare noe smÄrusk i leggene. Jeg vet hvorfor jeg er stiv i kroppen. Det er min senskade etter 16 Är med mobbing og senskader. Prisen for dette er en kropp i stadig alarmberedskap. Man kan bli stiv av mindre. NÄ lurer jeg pÄ om regningen for Ä fikse dette skal sendes til RÞe Isaksen, Jan Tore Sanner eller SÞgne kommune. Jeg fÄr gruble litt til pÄ det.

Etter behandling tok vi en tur ut i sommervÊret pÄ utecafe for Ä drikke kaffe latte.

Per Svein var ute og besÄ seg litt mens jeg ble knadd og kunne konstatere at de var i beredskap for bÄde snÞ og jul her oppe.

Til middag ble det jule/julimat, pinnekjÞtt sto pÄ menyen.

Etter mat var det klart for en liten labbetur.

Det er vakkert her.

VĂŠr sĂ„ god sitt😂

PÄ kvelden kom to av pappas kusiner, en tremenning og hennes mann pÄ afternoontea. Da ble det servert agurksmÞrbrÞd, scones med syltetÞy og clotted cream, med rabarbrapai og is til dessert. Vi lever gode dager i nord.

Nydelig lĂžrdag Ăžnskes alle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s