Straks klare for ferie🤗

Det var deilig å våkne opp i går å vite at malerjobben var gjort. Det første jeg gjorde var å rigge til på verndaen for den fineste soldagen denne sommeren.

Deretter var det klart for krabbefrokost, jordbær og moreller fra hagen. Sommermat på Sørlandet.

Treet er fullt av moreller nå, og vi spiser til magen nesten sprekker. Det er ikke mye som kan måle seg med kjøttmoreller. I år deler vi med fuglene,for vi rakk ikke å få nettet over før alt var modent.

Per Svein tok turen på taket for å bytte ut litt takstein, og for å renske takrenner. Nå kan dette også krysses av lista.

Deretter spylte han gårdsplassen mens jeg vasket loftet, skiftet sengetøy og vasket klær. Vi var ferdig før cafebesøk med gode venner og familie. Hjemme igjen fikk vi hagemøblene på plass.

Vi var innom ranchen en tur også.

Da så det slik ut.

Senere på kvelden sendte Poden dette bildet. Da var det bare det siste vokslaget som skulle på plass. De kommer ikke til å angre på at de tok gulvet, selv om det ble en mye større jobb enn de trodde.

Jeg har lest denne mursteinen. 800 sider med russisk historie, og nesten hundre sider med kildehenvisninger. Virkeligheten slår fantasien så det synger. Er du gira på historie er denne boken noe for deg. Den inneholder alt hva hjertet kan begjære som makt, krig, sex, vold, stor kjærlighet, storpolitikk, stormannsgalskap, sløseri av en annen verden, undertrykkelse, slaveri, arrangerte ekteskap, drukkenskap, korrupsjon, fødsel, død og mye mer. Jeg kjøpte den på fjorårets mammutsalg.

Vi var innom et hagesalg også. Der fikk jeg kjøpt en lampe til biblioteket på Langenes. Den vil passe perfekt til det andre som skal inn der.

Gjenbruk er tingen. Den kosta oss 250 kroner. Det er jo bare moro🤗 Datteren i huset var så glad for at den skulle få et nytt liv hos oss. Den representerte en viktig del av hennes oppvekst. Passer bra i bibliotetket som skal være et rom med sjel😍

I kveld stikker vi nordover for ei uke med midnattssol. Dagen skal nytes i og utenfor heimen.

Måtte søndagen din bli superfin🦋

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s