Snart ferdig👍

Vi nærmer oss slutten på en arbeidssom uke. Gårsdagen startet med litt innkjøp av blant annet maling. Vi var i ferd med å gå tom for både grønn og hvit maling. Vi var innom flere lokale butikker for å få tak i ting vi trengte. Vi kom over tilbud på arbeidstøy i str S på XL bygg og kjøpte tre plagg til poden for 50 kroner per plagg. Vi kjøpte også noen ordentlige støvmasker til han. Vi la det på trappen hans, da vi likevel kjørte forbi.

Vi kjøpte også nytt oppheng til hageslangen, på Sør Tre. Det andre var sånn ca 30 år og trengte å bli skiftet ut.

Med ny maling på plass var det bare å gå i gang med dagens gjøremål. Per Svein satte i gang med å male grønt på siden mot naboen, der morgensolen kommer. Jeg tok fatt på leveggen og rekkverket på den store verandaen i hovedetasjen. Robert kom og malte hvitt der alt det som skulle males grønt, var malt dagen før og dagen før der. Nå gjenstår bare det som skal males hvitt på den siden Per Svein malte i går, og på sjøsiden i hovedetasjen. Med andre ord, vi kommer i mål med god margin.

Litt kaotiske tilstander for øyeblikket, men det blir bra. De to verandadørene og døra ned på sjøsiden blir et eget prosjekt vi kommer tilbake til. Der må ekstra nødhjelp settes inn.

Det ble grilling etter endt arbeidsdag og en liten pust i bakken. Daniel, Benedicte, Robert og Jhonny spiste sammen med oss.

Og selvfølgelig ble det jordbær til dessert, vi er jo midt i sesongen💕

Jeg håper du får en fin sommerfredag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s