Klare for maleuke.

Denne uken skal hus, sykkelbu, hagehytte og gjerder males. De melder strålende vær denne uken, og det er akkurat det jeg har bestilt. Robert kommer også og hjelper oss. Etter frokost skal vi få satt inn alt som står ute etter at garasjegulvet er malt to ganger. Det ble litt maling til overs, så gulvet i sykkelbua fikk også et strøk.

Jeg har lest litt bøker i det siste og vil komme med et par anbefalinger på to norske forfattere.

Lars Mytting skriver veldig bra. Jeg har også lest boken hans Svøm med dem som drukner. Den var så god at jeg leste boken hans om ved: Hel ved. Og jeg er ikke det minste interessert i ved, annet enn til å fyre med. Denne mannen er kunnskapsrik ned til minste detalj.

Denne boken til Cecilie Enger handler om å forvolde en annens død i en ulykke. Den er utrolig velskrevet. Jeg har lest to andre bøker av henne,som også anbefales. Bøkene er Kammerpiken og Mors gaver.

Så har jeg lest to bøker til, som jeg ikke anbefaler. Det må jo være lov. Det betyr jo ikke at du ikke liker dem.

Denne tilnærmingen til selvmord kan skremme vannet av hvem som helst. Den var mer som en skrekkfilm,med de grusomste bilder. Jeg har aldri likt skrekkfilmer. Jeg skummet meg igjennom for å se om det ble bedre. Det ble det ikke.

Sarah Jio er en av feelgood- dronningene. Denne her var ikke skrevet for meg. Jeg er sikker på at mange liker denne, men jeg kjedet meg raskt. Dette var litt vel mye eventyr for meg, og jeg syntes den var forutsigbar. For de som liker eventyr i Bermudatriangelet,og drømmer om en evig ungdomskilde, er det bare å kjøre på👍

Det har blitt noen fine turer denne uken også. De lager det til helt fantastisk ved stranda her ved Kvernhusvannet nå. Her kan folk komme å grille og bade.

Jhonny og Amila har vært på sommerferie hos oss i helgen og vi har kost oss glugg hele helgen❤️

Vi har vært på cafe, vi har grillet og spist godt. De har badet, spilt spill og bare vært snille med hverandre. I går var vi en tur på Langenes. Mens de leide bestefar, sa bestefar til dem: vi er heldigst i verden, og vet dere hvorfor? Nei, svarte de. Det er fordi vi har dere sa bestefar, og det er jo helt sant😻

På ranchen har de nå høstet sin første agurk og litt jordbær. De er i gang med et nytt oppussingsprosjekt som jeg kommer tilbake til senere.

Kattene vokser og trives inne hos Kristoffer og Synne i byen.

Far i huset har fått ny sal på motorsykkelen til stor glede for seg selv, og Daniel,som har fri tilgang til kjøretøyet.

Vi ønsker alle en super mandag og ei fantastisk uke👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s