DenimE Second Heaven💕

I Søgne har vi en liten juvel av en second hand butikk. Den ligger sentralt plassert på Tangvall, og har samme inngang som Søgne brukt og antikkbutikk. Vi har mange bruktbutikker i Søgne, men denne her er noe for seg selv. Alt som kommer inn dørene er vasket og stelt før det slipper inn. Vi snakker vintage, retro og spesielle plagg mange ønsker å eie. Her finnessko, sekker og tilbehør, ja alt hva hjertet begjærer.

For øyeblikket har to kunstnere salgsutstilling her. Den startet den 22. Juni. Mange har vært heldige og sikret seg et kunstverk. Tove og jeg tok turen innom for å se på salgsutstillingen forrige lørdag.

Jeg falt pladask for dette maleriet av Hege Wennesland. Så jeg sendte litt info til gubben før vi dro på cafeen. Svaret fra gubben var løp og kjøp. Så etter cafeen dro Jhonny, Robert og jeg og gjorde nettopp det.

Robert fant litt å kjøpe også, og mor hadde spanderbuksene på.

Nydeligere farge på en sekk skal du lete lenge etter.

Han kjøpte converse til Pandora. Hun vokser snart inn i dem. Egentlig ville han hatt de sjøl, men de var altfor små. En rosa shorts og ei grønn tøff jakke i collegestil ble med ham hjem.

Bildet ble vårt, men det henger i butikken ut juli❤️ Dette bildet er tatt av sjefen på DenimE Second Heaven. Du finner dem på instagram og på facebook, men aktiviteten på insta er langt større👍

Etterpå tok vi en tur innom bruktbutikken ved siden av. Jhonny kjøpte seg svømmeføtter, dykkermaske og snorkel til 150 kroner. Han har for lengst skjønt at alt ikke trenger å være nytt. Han digger bruktbutikker.

I går ble Per Svein med inn for å se kunsten live.

Han var veldig fornøyd. Det er mye fint her. Ikke alle bildene er solgt heller. Sjekk disse to💕

Æ sier det bare, løp og kjøp🎭

Jeg ønsker deg en super søndag😻

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s