Broren min har fått nabovarsel👍

Herleik ringte i går, han hadde fått nabovarsel fra oss på fredag. Det ble sendt ut fra Hellvik hus forrige uke, og det betyr at vi er i gang. I går var han skravlesjuk. Han hadde jo sett tegningene før, men nå hadde han fått alle, og han hadde fått sett skikkelig på dem. For et hus dere skal bygge sa han, ja, det måtte jeg jo bare si meg enig i. Det kommer til å bli makalaust. Nå skal han selv også bygge et makalaust hus og han ligger foran oss i løypa. Jeg sjekket ut tomta hans på søndag. Det blir knallbra.

Han har hatt huset ute på anbud, og skulle bestemme seg i går for hvem han ville ta. Det sto mellom to, anbudene var veldig like, men han hadde en magefølelse. Uansett valg kommer det til å bli bra. Han lurte på når vi håpte å komme inn. Jeg sa at jeg håpte vi kunne komme inn neste sommer, men at det kom an på hvor lang tid kommunen brukte på å behandle byggesøknaden. Det tar tid i disse tider. Selv håpte han å komme inn til påske. Det skal bli gøy å følge med på hans byggeprosess også. Det blir fint å bli naboer for det har vi aldri vært før.

Vi fikk oppdatert oss litt på hverandres liv også. Hans mellomste datter,Heidi, har forlovet seg med sin danske samboer. Alle hjerter gleder seg. Det blir bryllup i Ålborg neste sommer. Hun er den første av fettere og kusiner på vår side som skal gifte seg. Mine sønner driver ikke med den slags, men de har gitt meg barnebarn, så jeg er fornøyd🤗

Ærlig stjålet fra Heidis instaprofil❤️

Vi fikk oppdatert litt på sommerferien også. Han skulle reise til Nordreisa med Anna for å delta i et samisk bryllup med 250 gjester. Det blir nok en fantastisk opplevelse tenker jeg. Han skulle også til Lisboa en uke med sine tre døtre. Det gledet han seg veldig til, og det er lett å forstå. Jeg fortalte at Per Svein og jeg skal ha en uke i Narvik/ Vesterålen for å besøke slekt og sjekke ut de samiske røttene. Det er fint å ha noe å se frem til, og noe å glede seg over.

Nå tar de fleste ferie, både de som jobber på tomtene der ute, og de som jobber på Hellvik hus. Her skal det males og fikses utomhus, men vi skal også slappe av å lade batterier🤗

Jeg håper du får en riktig fin onsdag🌸

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s