Sommeren er kommet til Sørlandet🌞

Endelig er den her, sommervarmen. I følge værmeldingen skal den vare så langt øyet kan se. Muligens blir det et lite regnskyll på søndag, men så skal solen komme tilbake. Nå er sommeren her, som jeg har lengtet etter siden den forsvant i fjor. Jeg skal likevel ikke klage for jeg har tjuvstartet ,og kjent på den ,både på Gran Canaria og i Kroatia. Nå skal den nytes her hjemme på terassen,og på daglige gåturer ut denne uken. Jeg har tenkt å gjøre så lite fornuftig som mulig🌞

Her koser jeg meg glugg med bøker, og i mine egne tanker.

Der var veldig god kjoletørk på verandaen oppe i går. I løpet av kort tid var syv kjoler knusktørre og klare til ny bruk.

Søgnejordbær med fløte går det mye av for tiden👍

Jeg håper du får en riktig bra torsdag, uansett vær.

Dette blir min utsikt i dag❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s