Inn for landing🌞

Vi nærmer oss skoleferie etter et annus horribilis. Nå skal det bli fint å lande i skoleferien. Innboksen renner over med meldinger om at det ikke er til å holde ut. Den siste uken med alle disse «lykkelige» skoleavslutninger, med festtaler om hvor fint alle har det i klassen og på skolen. Nå holder jeg ikke ut flere bilder av lykkelige mobbere på skoleavslutninger, slik lød en av meldingene. Heldigvis tikker det inn noen gode nyheter også. Et av «mine» barn avslutter tretten års skolegang i dag. Hun har overlevd et skolehelvete, og bestått alle eksamener. Hun er også hovedårsaken til den nye lovendringen med at man nå kan flytte mobber i videregående skole også. Det er jo rart man kan flytte en som mobber i grunnskolen, men ikke i videregående. Det er et tiltak som bare skal og vil bli brukt når alt annet er prøvd, og ikke noe man gjør før det. Sånn skal det være, men om noen må flytte må det være den som står for overgrepene. I videregående skole har man passert den kriminelle lavalder. Da skulle det bare mangle at det overgrepet mobbing er ikke skal kunne få konsekvenser.

En annen av mine » ungdommer» kjøpte seg i går leilighet, etter å ha gjennomlevd mobbehelvete, invalidiserende senskader, og en mobberettsak som han vant. Endelig blåser det litt medvind for noen og enhver, og det gledes. Robert har også nådd et stort hårete mål. I dag skal han i møte med NAV om veien videre. Nå er det jobb som er det store målet.

Familien har lekt seg med NRK sin valgautomat i familiechatten de siste dagene. Kristoffer var først ute og resultatene landet på Rødt, SV og MDG. Det var jo ikke langt uti tåkeheimen. Han står på lista til Rødt i kommunevalget,og jeg håper han får mange slengere. Han er ubestikkelig og ingen flertallskamerat. Jeg håper mange unge får slengere i denne valgkampen, for de er dårlig representert på listene.

Neste ut i valgomaten var mor sjøl.

Overraskende greit å vite. Ingen av flertallskameratene finnes i disse partiene. En ting er sikkert ingen flertallskamerater får min stemme i dette valget, eller noen gang siden. Den behandlingen varslerne har fått er helt utilgivelig, og flertallet sitter med ansvaret for dette. Det diskvalifiserer til stemmer langt inn i evigheten. Det utelukker mange partier, og gjør det enklere å velge til høsten.

Daniel tok testen på ferie i Florida.

Og der kom pensjonistpartiet gitt. Det ble mye latter i chatten av det. Yngstemann planlegger livet sitt på exelark, og der kom altså pensjonen inn.

Så var det Per Svein. Han visste ikke om helsepartiet, eller hva de står for. Eller at han var en stor fan. Her kom også pensjonistpartiet frem, litt mer forståelig her, uten at jeg skal gå i dybden😂😂Han er jo Høyremann, men etter de siste årenes strabasier i Søgne kan de se langt etter stemmen hans. Kommunevalg er et valg som handler om saker, og personer som fortjener tillit.

Sist ut var Robert. Og der kom det jammen meg enda en pensjonist. Og her dukket SP opp som en joker i familien også. Helsepartiet gjør det godt i familien ser det ut til. Nå får vi se om vi sjekker ut flere valgomater. Vi kan ha mye moro med det her, lenge🤗

I går kom de to på ranchen hjem fra Florida. Det skal bli stas å treffe dem. De dro dagen før vi kom hjem fra Kroatia. I dag er det visning på tomtene på Langenes.

Jeg bestilte godt vær, og det ser ut som jeg er blitt hørt🌞

I kveld er det siste kommunestyremøte før sommerferien, og vi har to måneder fri fra politikk. Da gjenstår bare høsten og vinterens sjarmøretappe inn mot kommunesammenslåing.

Med ønske om en super dag til deg som leser🌸

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s