Klargjøring for utreise🚂🚁

Nå er gemalen reist ut i havet igjen. Dette nordsjølivet er så visst ikke noe A4 liv. Det har sine absolutte fordeler, men det har også ulemper. For oss er fordelene flere og større enn ulempene. Det er dette livet vi har valgt å leve, og vi har levd det i 33 år. Det blir nok sånn enda noen år. I går var det tid for avreise til Stavanger og da må alt som kan og må ordnes for de neste 15 dagene være i orden. Sant og si begynner forberedelsene flere dager før han reiser. Alt vi planlegger og alt vi gjør legges opp etter Nordsjøturnus.

Siden vi har så sinnsykt mange baller i luften for tiden opererer vi nå med to dolister. Da han kom hjem satte vi oss ned og gikk gjennom listen på pc og la til litt som stadig kommer når vi er i fasen husbygging. I helgen gikk vi gjennom listen igjen og fylte på enda mer, til neste tur hjemme. Det er himla greit med lister og jeg opererer med flere. I går var det en del som skulle gjøres i garasjen for å klargjøre garasjegulver for maling når han kommer hjem igjen. Garasjen fikk en oppjustering i november og da fikk han uventet besøk av en sommerfugl.

Vi spiste lunsj/ middag på Gunders i går. Vi har ikke vært der siden de flyttet til Tangvall.

Per Svein hadde makrell og jeg hadde biffsnadder. Nydelig mat👍

Vi dro så til ranchen med litt mat til kjøleskapet. Rancheierne kommer hjem fra en drøye to ukers ferie i Uniten i dag. De har vært på fetekur i Florida. Det skal bli fint å få dem hjem i dag.

Det vokser og gror i drivhuset og ute i hagen deres. Kaninene har det også bra. De som passer dem gjør jobben sin.

Lille My ferierer også. Hun har tatt fri siste skoleuke,og ferierer med mamma på Mallorca. Bilder viser at hun storkoser seg.

Det var visst lenge siden vi vasket bilen, så turen gikk innom Esso også.

Nå er den ren og fin igjen🤗

Så har jeg lest denne boken som jeg kjøpte på mammut. Den handler om en annerledes pave, om en revolusjon i den katolske kirke, om menn og makt, om mafia, korrupsjon og seksuelle overgrep mot barn. Om gutteklubben som ikke liker forandring, om mye motstand og mye mot. Anbefales

Jeg har skummet gjennom denne også. Per Svein fikk denne etter å ha deltatt i et lederkurs for mange år siden. Kurset var visst bra, men han har ikke lest boken. Jeg tenkte jeg ville skumme gjennom før jeg pakket den ned i en banankasse,med andre bøker som er pakket ned. Jeg fant vel ut at jeg hadde vært innom alle temaer på masterstudiet i offentlig politikk og ledelse. Og det er jo bra👍

Kvelden i går ble tilbrakt sammen med bra damer som gir glede og påfyll i en travel hverdag.

Jeg ønsker deg en fin onsdag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s