Mange avtaler på plass denne uken📝

Torsdag gikk vi igjennom og skrev en avtale med Hellvik hus på Casa Amore. Da hadde vi jobbet med dette lenge og hatt avtalen til gjennomlesning noen dager. Fra før har vi inngått avtale om opparbeidelse av tomten med Repstad Anlegg. Denne uken inngikk vi også en avtale med rørlegger med alt rørleggerarbeidet, og med vannbåren varme i hele huset og leiligheten. Neste punkt på listen er å få sendt en byggesøknad på huset. Vi kommer ikke i gang før til høsten, men vi håper å være i gang i september. Det står og faller på kommunen.

I mellomtiden forbereder vi det vi kan til trekantmøte. Vi skal sørge for å ha på plass så mye vi kan før den tid. Det vil gjøre at prosessen går raskere og bedre. Vi holder også på med vår egen private kostnadsanalyse. Hvor skal vi ikke spare og hvor kan/vil/ skal vi spare inn. Heldigvis har vi bygd før og gjørt oss en del erfaringer som vi nyter godt av nå. 30 år i Lilandsresidensen har lært oss mye. Siden ikke kjøkkeninnredninger, hvitevarer, baderoms – vaskeromsinnredninger og garderobeløsninger ikke er lagt inn i huset er det mye å hente her. Det samme gjelder kledning på huset. Kledningen på deler av huset er sinnsykt dyr- her er det muligheter. Per Svein er veldig god på den slags, så han er sammen med tegner i gang med å se på ulike alternativ som vil bli vel så bra.

Det vi ikke kommer til å spare på er tekniske løsninger. Per Svein skal stå for rydding selv. Her er det mye å spare, samtidig får vi en langt større oversikt over arbeidet som pågår, og det kan gjøre feilmarginen mindre. Dette med lamper er heller ikke lagt inn, og IKEA har mye bra, også her. Vi har også med malerarbeid i prisen, men vil ikke ha alt i hvitt. Derfor har vi tenkt at de kan ta hele leiligheten hvit. Så den blir helt ferdig. Så tar hele Lilandsklanen og maler to strøk med farge i huset, vi tar noen dugnadsdager. Resten blir levert ferdig. Da får alle eierskap til huset,som vi vil dele med barn, svigerbarn, barnebarn, den utvidede famile og med venner. To vegger skal tapenteseres og det fikser vi selv.

Frem til trekanmøtet skal vi ha hatt et møte med elektriker, fått orden på belysning, smarthuspakke, fått på plass alt som handler om kjøkken, bad, vaskerom og garderobeløsninger. Samtidig holder vi på å gjøre klart det huset vi bor i for salg. Vi har med andre ord ingen fritidsproblemer. Per Svein har hugget ned trærne på tomten denne uken, og da ser vi hvor diger tomten faktisk er.

I går var vi ute og inspiserte tomtene sammen med Tove og John. Vi ser frem til mange vennehelger her ute, hvor de bor i vennefløyen👍

Vi gleder oss🤗

Det kommer seg hos Herleik nå.

Etter en del om og men og makebytte blir det visning på de tre tomtene vi har for salg på torsdag.

Det er noen fantasiske tomter i alle fall😍

En riktig flott søndag ønskes deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s