PlanleggingskveldđŸ„‚

I gÄr kveld var det tid for en ny planleggingskveld for MacLilands. NÄr vi skal ut pÄ reise mÄ det planlegges, det er jo halve moroa. Da vi var pÄ tur til Kirkenes i fjor ble flyet hjem plutselig kansellert fordi de ikke hadde nok bemanning. Ja, det er visst mulig. Deretter fikk vi verdens dÄrligste service fra WiderÞ. Etter mye om og men fikk vi ei melkerute hjem. Fra tidlig morgen til midnatt fikk vi oppleve hele syv flyplasser fÞr vi satte oss i bilen pÄ Kjevik. Noen av flyplassene fikk vi sett i timesvis. I TromsÞ fikk John mast seg til noen matpenger til oss. Vedkommende han traff sa at dette allerede skulle vÊrt ordnet i Kirkenes.

Da vi kom hjem tok Per Svein kontakt med flyhjelp som tok saken vĂ„r videre. I begynnelsen av mai var saken vĂ„r ferdigbehandlet og vi fikk beskjed om at vi fikk kompensasjon. Flyhjelp tok 30% for jobben, noe som er helt pĂ„ sin plass. Vi fikk drĂžye 11000 inn pĂ„ vĂ„r felles reisekonto. Der sparer vi penger hver mĂ„ned. I gĂ„r var det tid for planlegging av tur. NĂ„ har vi bestilt tur til et reisemĂ„l vi har snakket om lenge. I september gĂ„r turen til Gdansk, pĂ„ et spahotell. Det blir byferie, mat, god drikke og spabehandlinger. Vi gleder oss💕

Med Ăžnske om en nydelig tirsdagđŸŒŒ

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s