Pinsehelg🌻

Det er så deilig med en langhelg nå. Vi koser oss skikkelig. Det har skjedd mye denne uken, slik det alltid gjør. Etter den siste ferien var kofferten min totalt utslitt. Den har reist mye, over hele fjøla. Flyselskapene vil ikke ta ansvar for den lenger. Så nå ligger den på hengeren klar for sin siste reise til fyllinga i morgen.

Jeg har kjøpt en ny av samme slaget, men denne gangen en lyseblå. Jeg vil ha en som er lett å se på baggasjebåndet.

Vi har vært ute i Sørlandsparken denne uken og da var vi innom ulike steder. På IKEA kjøpte vi ny taklampe til stua. Etter vårens oppgradering passet ikke den gamle lenger. Den får imidleritid et nytt hjem i casa Roberto.

Flatpakket lampe har vi ikke prøvd før. Da gemalen satte den sammen sa han at han var glad for at han hadde bygget mye lego i sitt liv. Jhonny som kom på overnattingsbesøk i går digger lampa. Han elsker lego, så lampa får ikke stå i ro lenge av gangen.

Vi var også innom Stray kjøkken for å se om det var noen kjøkken vi likte der. Det var det ikke. Vi har sett et kjøkken hos HTH kjøkken som vi liker, så Per Svein bestilte en time der til neste mandag. Da vi først var i Sørlandsparken dro vi innom Modena fliser for å se på mosaikkfliser til hovedbadet. Vi vil brekke av med et par remser i dusjen. Vi falt pladask for disse. Fargen er finere i virkeligheten.

Vi så på badekar også, siden vi har avtale med rørleggeren i Grimstad til tirsdag.

Vi vil ha det enkelt. Det skal stå litt på skrå, med utsikt ut mot havet.

Vi var innom Kåre Larsen gartneri i Søgne for blomster til mammas grav og til krukkene vi har ute.

Vi var også innom svigermor og svigerfars grav og hilste på.

Vi stakk også innom Petter. Vi sier det samme hver gang. Dette er bare så trist, dette skulle ikke vi ha opplevd i vår levetid. Hjertet gråter for familien til denne solstrålen🌼

Vi har fått orden på krukkene🌸

Jeg har tre bokanbefalinger denne uken.

Mehlum har klart å skape en underholdende og morsom kar med advokat Svend Foyn. Han er også veldig flink til å ta opp dagsaktuelle tema. I den fjortende boken om advokat Foyn handlet det om seksuelle overgrep mot barn. Et dagsaktuelt og alvorlig problem i samfunnet.

Vannvittig god feelgood. Løp og kjøp.

Vanvittig god bok om kommunikasjon, og hvordan du skal forstå og respektere andre menneskers adferd. Den viser også hvor viktig det er at et godt team bør inneholde ulike mennesketyper for å få best mulig resultat. Den er også ganske fornøyelig, med gode eksempler, som gjør at man kjenner igjen både seg selv og andre.

Denne jenta elsker også å lese og fikk lånekort på biblioteket denne uken📚

Nå er sola kommet her sør, nå håper vi varmen også kommer.

Ha en super pinsedag💕

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s