Casa Amore💕🏡

I går var vi i møte med Arne på Hellvik hus. Da var kalkulasjonen av huset ferdig. Det blir ikke billig, men det var innenfor det som var forventet. Vi snakket også om de tre tomtene som skal selges. Vi har foretatt et makebytte med en av de andre, og med det håper vi at vi skal få Marit og Svein som naboer også. Det vil vise seg. Neste uke skriver vi kontrakt med Hellvik hus på huset vårt, casa amore💕

Vi skal i møte med Hellvik hus sin rørlegger i Grimstad på tirsdag. Da skal vi også snakke om vannbåren varme,å få på plass en del andre småting. Da begynner vi å nærme oss byggesøknad til kommunen. Vi har fått en veldig grei avtale med Hellvik hus, så vi er fornøyd. Vi gleder oss til å komme i gang, selv om det også kommer til å bli travelt. Vi er vant til å ha mange baller i luften samtidig,og dette er jo bare morsomt.,

Etter møtet tok vi turen ut til Langenes, der var de i full gang med Herleiks tomt. De hadde akkurat sprengt enda litt til. Vi passerte en bil som det sto fjellsprenging på, da vi kjørte inn i området. Den forlot området da vi kom inn i det.

Det er gøy å se at ting nå begynner å skje, og at drømmen nærmer seg virkelighet.

I dag står det mange ting på programmet. Jeg håper du får en fin dag og en god start på pinsehelgen🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s