Besteforeldre i 10 år🎁

I dag har vi vært besteforeldre i ti år. Det er jo ikke til å forstå og begripe. Hvor ble de årene av liksom?? På denne dagen for ti år siden ante vi ikke at vi var blitt vesignet med et barnebarn. Et par dager etter begynte ryktene å gå, om at en liten gutt var blitt født, og at han lignet på vår sønn. Enkel matematikk tilsa at dette stemte, men en annen påtok seg farskapet. Med litt advokathjelp ble de nødvendige blodprøver tatt av mor, barn og vår sønn. En oktoberdag satt Per Svein på post på elgjakt, da advokat Kjærvik ringte med nyheten om at han var blitt bestefar. Sønnen vår fikk et brev fra Tingretten hvor det sto at han med 99,99 % sikkerhet var far til dette barnet. Og var det ikke ham måtte det være faren eller broren som var far til barnet. Han var en Liland.

Fra januar fikk vi samvær med gutten som hadde fått navnet Jhonny. Jhonny betyr: Gud er nådig. Det er ingen tvil om at noen så i nåde til oss da de sendte ham vår vei. Fra dag en har han vært en stor glede,og en solstråle i våre liv. Vi har hatt han mye, og det var bestefar han først knyttet seg til. Bestefar var roen selv og det var Jhonny også. Han henger støtt i bestefars fotspor, for bestefar er jo jobbemann. De har bygget trapp på postkassestativet så bestemor skal rekke ned i postkassen på øverste hylle. De har holdt på i garasjen, ute, og i vår lærte Jhonny å skifte dekk på bilen så han kunne hjelpe pappa med det etterpå.

Vi har hentet ham ofte, både hos mamma, pappa og i barnehagen. Da har smilet gått rundt, og han har vært den reneste valpen. Han har blitt så utrolig glad, og da ble jo også vi utrolig glade. 16 måneder gammel ble han storebror til Pandora. Hun aner ikke hvor heldig hun er❤️ 21 måneder ble han storebror til Nikolai, som bodde hjemme hos mamma. Før han fylte tre kom kusinen, lille My. Og for drøye to år siden ble han storebror igjen. Det betyr at han har fått en del lekekamerater i familien også.

Han har også opplevd ting,og hatt utfordringer og opplevelser barn ikke skal ha. Da har vi besteforeldre stått tett ved pappas side og hjulpet ham alt vi kan for at hverdagen skal bli god og trygg igjen. Så langt har vi klart det, og vi følger godt med, og er klare til snarlig utrykning om det skulle behøves igjen.

Jhonny er en av de to viktigste grunnene til at Robert fortsatt er blant oss i dag. Det er ingen tvil om at Jhonny og Pandora er grunnen til at han har valgt livet. De er også grunnen til at han har valgt å ta tak i livet sitt. Det er disse to som får han til å se at livet er noe større enn ham selv. Disse to trenger ham, disse to elsker ham, akkurat som han her. Disse to ser på ham som helten i sitt liv, slik han selv ser på sin far. Disse to kaller ham for pappabjørnen, og de gir en mening i livet hans, langt utover det som kan forklares med ord. De har vært en velsignelse og en glede for hele familien. Sammen med lille My går de under samlebetegnelsen pur glede.

Vi håper vi opplever flere slike velsignelser innad i familien. Vi er blitt forespeilet det om noen år. Jeg sier som en klok mann i historien tidligere skal ha sagt: La de små barn komme til meg og hindre dem ikke. Det gledes❤️

Her er Jhonny med sin nye pc. Gratulerer med dagen fra Kroatia. Vi elsker deg, så håper vi du nyter pannekakefrokosten pappa steller i stand til deg i dag❤️

Til dere andre der ute, måtte dagen deres bli god🌹

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s