Søndag i heimen🏡

Dette blir en rolig søndag i heimen. Per Svein kom hjem sent i går kveld, etter å ha stått over tre dager i Nordsjøen. Han skulle vært hjemme onsdag ettermiddag, men på grunn av sykdom ble det noen ekstra dager. Det står veldig mye på programmet mens han nå er hjemme. Det blir prosjekt Langenes, maling av hus, hytte i hagen, sykkelbu og gjerder. Vi skal feire Jhonnys ti årsdag, vi skal på sommerfest og vi skal ha en ukes ferie i Kroatia. Vi gleder oss.

Nå skal vi nyte et par sommerdager i heimen før vi reiser ut på eventyr. Vi får besøk av Daniel og Jhonny i dag. Daniel skal lese til eksamen. Jhonny har overnattet hos Daniel og Benny i natt. Robert jobber med bacheloroppgaven. Jeg planlegger middag for de som ønsker i dag. Straks går en kylling i ovnen på langsteik. Vi må nok en tur ut til Langenes å se hvor langt de er kommet. Så skal vi nyte solen å lese bøker. Det er fantastisk å få en smak av sommer igjen.

Jeg håper du får en flott søndag🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s