Det var den uken🌷

Da er det lørdag igjen. Ukene går i en rasende fart. Nå er vi skikkelig i eksamens og skrivemodus. De to på ranchen har hatt tre eksamener denne uken. Benedicte har hatt to og Daniel har hatt en.

Denne gangen var det jus som sto på plakaten for Poden. Siden mora er en jussnerd fikk jeg tilsendt eksamensbesvarelsen etterpå. Den var skikkelig velskrevet, så det går nok veien. Neste uke blir deres siste eksamensuke. Da er det Daniel som skal i ilden to ganger og Benedicte en gang. Etter det kan de konsentrere seg om ferie, jobb, livet på ranchen og kaninene.

Jeg var en kjapp tur innom Nille og bunkret litt til julitrefesten som snart står for døren.

Vi er klare for litt party, party. Og vi skal feire to bursdager i familien i løpet av en drøy måned. Så presanger forberedes🌞

Så har jeg lest ut et par bøker📚

Dette er en skikkelig feelgoodbok, selv om ikke alt bare er velstand, blir det happy ending❤️

Så har jeg lest denne tankevekkende boken om Natascha Kampus. Jeg kjøpte den på mammutsalget i fjor. Jeg leste den forrige boken da den kom. Den var skrekkelig god. Livet etterpå ble heller ikke som hun hadde tenkt. Mye takket være sensasjonspressen som aldri ser ut til å bli fornøyd. Ikke alle aksepteres hennes styrke, og hennes arbeid for å komme seg videre, å få et meningsfylt liv. De ønsker hun fortsatt skal være et offer. Det finnes mange hatere der ute. Hun skriver også om folks behov for å gjøre hennes overgriper til et monster. Det var han også, men han var også en elsket sønn og en trivelig nabo. Hun skriver godt om offer/ overgriper dynamikken. Hun skriver at det finnes mange i verden som lever som henne. Som slaver i gjemte kjellere, men de fleste som utsettes for det hun ble utsatt for, bor bak flotte fasader i flotte forsteder. Fordi vi liker å tro at alle overgripere er monstre ser vi ikke det som skjer. For de fleste overgripere oppleves av andre som helt normale mennesker. Og når vi ikke ønsker å tro at dette kan skje i eget nabolag, vil vi heller ikke se det. Boken anbefales👍

Med ønske om en super dag til deg som leser🌷

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s