En politisk helaften😇

I går var det kommunestyremøte, og da stiller alltid noen av oss fra Gjør Søgne greit igjen. I går hadde alle, untatt jeg, gyldig fraværsgrunn. John var keeperstøtte i en fotballkamp. Per Svein skulle kommet hjem fra Nordsjøen onsdag, men på grunn av sykdom kommer han hjem først i morgen. Inger Grete er helt i oppkjøret av masteroppgaven, hun tar en master i karriereveiledning.

Foto IG

Tove har stått på venteliste for operasjon en stund,og på mandag ble det en avlysning på torsdag, så da var det bare å hive seg rundt.

Operasjonen var vellykket ,og i følge kirurgen på høy tid. Tove har stått for dokumentasjonen selv.,

Før møtet og interpellasjonene var det litt klassisk pianospill som satte folk i den rette stemningen. Ungdomsrepresentanten hadde bursdag og fikk bursdagsgave.

Etter to interpellasjoner var det i går sjenkesaker, plansaker og et inlegg med informasjon fra Avfall Sør. Noen innlegg fra politikerne bar tydelig preg av at det var valg og at noen var på valg. Det kom beklagelser for at man ikke hadde fulgt opp velgere godt nok, men at man selvfølgelig i neste runde skulle gjøre ting annerledes. Vi har hørt det før, det kalles valgflesk, og er glemt i det øyeblikket rumpa igjen treffer stolen, etter neste valg.

Det meste gikk smækk, smækk som de sier på Sommerhytta.

Vi får mye nyttig info når vi sitter ringsides. Avfall Sør hadde en grei gjennomgang som var kjekk å få med seg. Og politikerne fulgte opp med mange gode spørsmål.

Jeg fikk uventet selskap av rådmannen som begynner å bli varm i trøya😂😇

Nå er det tre politiske møter som gjenstår før sommerferien. Vi ser frem til to måneder med møtefri før sjarmøretappen inn mot 2020.

En super fredag ønskes deg❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s