Bøker og sånn📚

Det er ingen hemmelighet at jeg er en bokorm. Og jeg er en altedende en. Jeg finner bøker over alt og bokhandlere er blitt de reneste godtebutikker for meg. Jeg har alltid, ikke bare en, men to eller tre for hånden. I den senere tid har jeg lest litt av hvert.

I vinter delte Søgne Bibliotek ut bøker til de som ville ha. Jeg ville ha,og plukket med meg en pose. Denne boken handler om løgner, familiehemmeligheter, mee to, skyld og skam. Boken ble gitt ut i 1993, og er skrevet av en psykolog. Det er referanser til 60, 70 og 80 tallet i boken. Det er da en skjønner at verden går fremover. Mange tabuer er knust, men vi har fortsatt et langt stykke å gå.

Denne boken var skikkelig feelgood. Den kjøpte jeg på halv pris av mammutpris i år.

Denne kjøpte jeg på mammutsalget. Jeg er født i Bodø, men har aldri vært der siden.

Der fant jeg også Bodøsangen som er skrevet av en Mandalitt. Bernt Lie het han. Jeg synes jeg kler sangen.

Denne her plukket jeg også med meg fra Biblioteket. Jeg er overhodet ikke interessert i hoppsport, det vet alle som kjenner meg. Jeg er opptatt av menneskers historie, selvledelse, ledelse og teamledelse. Boken er full av det. Dessuten kan jeg nå mer om hoppsport enn noen gang før😂😂et lite goooglesøk viser at Mika nå er politiker i sin hjemby i Finland. Og politikk er en viktig del av et liv. Det handler om fordelingen av byrder og av goder.

Denne ble Tove og jeg anbefalt i en bokhandel i byen. De hadde opphørssalg. Vi fikk hvert vårt ekseplar av denne lille perlen av en bok for 29 kroner.

Denne fant jeg også i gratishaugen på biblioteket. En skikkelig pageturner av Unni Lindell.

Akkurat nå selger biblioteket bøker for en billig penge. En for fem kroner, og tre for ti kroner. Robert liker bøker fra andre verdenskrig. Jeg plukket med meg tre som han kan lese når bacheloroppgaven er levert.

Jeg håper du får en sabla fin dag, som vi sier det her på Sørlandet💕

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s