Terassebeisingen unnagjort👍

I går slo vi til, og fikk beiset alle terasser og plattinger. Vi rakk det med et nødsskrik før det begynte å regne.

Det trengtes, men nå har vi gjort det for siste gang. Neste tur Per Svein har hjemme, har vi nok en arbeidsliste over utearbeid. Vi snakker maling av garasjegulv, bytte ut litt treverk på hytta i hagen, utebu, gjerder og hus. Så skal det skrapes og males. Vi føler vi har fått en god start. Så vi regner med å komme i mål i løpet av sommersesongen. Det føles godt å være ferdig med dette👍

Vi hadde invitert Daniel og Benedicte på middag i går. De er i eksamensmodus,og begge har den første av fire eksamener på torsdag. Benedicte var en av tolv bioingeniørstudenter som ved loddtrekning fikk praksisplass i K- byen til høsten. Resten må østover eller til Stavanger. Det er godt å ha flaksen på sin side i blant. Vi gleder oss over alt som går vår vei.

Det er fint å se at de føler seg hjemme i Lilandsresidensen.

Jeg håper du får en fin dag🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s