Feiring av lille My❤️

I går fylte vårt yngste barnebarn, Amilia, syv år. Festen gikk av stabelen hjemme hos mamma,på Campus, på UIA. Der kom besteforeldre fra begge sider, oldefar, foreldre, bonusforeldre, fetter, kusine, onkel, tante og grandtanter. Vi må ikke glemme den lille hunden Atlas. Han fikk sosialisert seg.

Per Svein og jeg hentet Robert, Jhonny og Pandora. Onkel Daniel var på jobb. Det er utrolig hvor mange mennensker man kan få inn i en liten familieleilighet. Men der det er hjerterom der er det husrom. Leiligheten er superkoselig.

Amilias kunst finner du over hele leiligheten❤️

Disse gryteklutene falt jeg pladask for. De egnet seg ypperlig som underlag for pølsegryta som ble satt på bordet. Vi koste oss med pølser i lomper og brød, og vi spiste og vi spiste.

Vi hadde selvfølgelig med gave. Litt småtteri og et armbånd med ti klipp til bading på Aquarama. Hun elsker å være der, å svømme, bade, å leke i vannet.

Pappa kom og hadde pyntet seg for anledningen.

Mamma og pappa er gode venner🤗

Amilia er heldig med sine to bonusforeldre, Synne og Trym. Det er en stor bonus å ha fire voksne i livet, som setter ditt ve og vel foran alt annet.

Det var ingen tvil om at vi var i bursdag. Aller gøyest var det med kusine og fetter og en nabogutt på Jhonnys alder. Ungene hadde det storveis. Utestemmen ble innestemme og det var mye lyd. Vi koste oss glugg.

Hun fikk mange fine gaver og som vanlig ble hun glad for alt. Å dette ønsker jeg meg, dette elsker jeg, og hun ble like glad for alt. Hun klemte oss alle i tur og orden. Hun forteller oss alle jevnlig at hun elsker oss. I hvert eneste bursdagskort som ble lest opp sto det: Vi elsker deg. Det kan man ikke si for ofte❤️

Det ble servert kaker og da lysene var blåst ut var det bare å forsyne seg🎂

En fin mandag og god ukestart ønskes deg🌷

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s