Å pynte brura🏠

Vi holder på å klargjøre huset for salg. Vi har startet på utsiden. Innsiden tar vi til høsten og vinteren. Akkurat nå er det husfasaden som har stått på programmet. To vinduer er skiftet i stua denne uken, og tidligere i uken ble husfasaden mot veien vasket, og gårdsplassen ble spylt og vasket. Vi gjør også klart for den siste sommeren her i Lilandsresidensen. I går ble de tre resterende sidene av huset vasket, det ble også terasser og plattinger, og hytta i hagen.

Vi har nå full oversikt over hva som må skiftes ut, hva som må skrapes og hva som skal males. Nå skal alt tørke, før terasser og plattinger for et solid strøk med terassebeis. I helgen skal vi nyte sola, selv om det er betraktelig kaldere her nå. I går ettermiddag fikk vi masse kald haggel fra oven. Det er heldigvis borte nå.

Hvitt og kaldt.

Mye er gjort, men enda mer gjenstår. Vi kommer i mål, nå som vi er kommer i gang tidlig👍

Det var en fantastisk flott kveldshimmel i går.

Jeg håper du får en fantastisk lørdag🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s