Langenesprosjektet skyter fart.

Det skjer mye i Lilandsresidensen, på mange fronter. Også når det gjelder husbyggingen. Noe kan jeg fortelle nå, andre ting må vente til ting faller mer på plass. Tirsdag hadde vi møte med Arne og Hilde (tegner) på Hellvik hus. Da hadde de på huset hatt en gjennomgang av tegningene ,og kommet frem til noen få punkter som måtte avklares. Det handlet om ventilasjonsanlegg i hus og leilighet, varmekilde i leilighet, veranda og lysforhold. Vi holdt på å le oss fordervet da vi så hva byggelder hadde skrevet på den ene tegningen.

De har en fornøyelig humor der oppe. Det er ikke alltid byggeleder og tegner snakker samme språk. Dette tjafset er altså vennebenken. Det er her morgensolen kommer. Det er også her et av postkassestativene står, og det er ikke langt fra søppelanlegget. Altså et ypperlig sted å samle naboer og venner. Det gikk det ikke an å lese av tegningene😂

Broder Herleik har fått godkjent sitt hus, og klarsignal for oppstart er like rundt hjørnet. De begynner å sprenge etter 17 mai. Vi henger noen måneder etter ham. Vi har tenkt å lære av hans feil, fremfor å begå dem selv.

Vi har akseptert et tilbud på opparbeiding av tomten, fra Repstad anlegg. Da er det klart👍

Veien ned til Zimmermann blir ferdig og tre til fire uker. Da er alt klart for at vi kan sprenge på vår tomt,for så å stenge den gamle veien.

Det jobbes nå med å kalkulere,og så håper vi at vi snart kan få sendt inn søknadspapirene. Vi gleder oss til å jobbe med et morsomt prosjekt fremover.

Jeg håper du får en fin dag❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s