Hjemme igjen🌞

I går våknet vi opp i Oslo, etter en dusj og deilig frokost gikk turen tibake til Sørlandet. Vi hadde en kaffestopp hos The Smitts på Stokke. Vi kom midt i frokosten og fikk frokost nummer to og kaffe.

Da farmor og farfar hørte vi var der, kom de med en termos kaffe, hjemmelagede kjeks og konfekt. Endelig fikk vi hilst på dem. Jeg har hilst på, og spist av mange kaker farmor har laget, og vi er fbvenner. Vi fikk en stjerstund med denne flotte familien før turen gikk til et regnfylt Sørland. Vi hadde mye å oppdatere siden sist. Karianne hadde vært på besøk hos mobbeombudet i Vestfold, som også jobber for en uavhengig klageinstans, akkurat som FMM. Hun har registrert det samme som oss, selv om man får medhold hos fylkesmannen, skjer lite og ingenting. Hun hadde også satt seg inn i FMM sitt arbeid og var klar på at den spisskompetansen vi hadde, hadde ingen andre i hele landet. Det visste vi fra før😉 Karianne hadde også vært med en elev til fylkesmannen uka som gikk. Selv har jeg fått mange henvendelser om mobbesaker, klagesaker, påtaleunnlatelse, en mobbedom i fanget, senskader,og sendt en ny sak til Kjærvik. De to siste månedene av et skoleår er intense. Da er begeret fullt hos mobbeutsatte familer. Da lengter man seg syk etter skoleferien.

The Smitts family og vi. Vi konkluderte med at vi ikke hadde problemer med å finne noe å snakke om❤️ Karianne kommer til meg i oktober. Vi skal på kurs om traumer med RVTS. Æ gleder mæ. Så skal jeg en tur bortover til Stokke når viktige datoer er satt. Det blir mer om dette i bloggen når det nærmer seg.

Vel hjemme kom broder Ole på besøk. Da han gikk kom Robert og ungene på gaveutdeling og oppdatering. Det går fint med alle tre❤️

Vi står foran ei travel uke med mange oppgaver.

En riktig god mandag og ukestart ønskes deg🌿🌷

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s