Nesten hjemme🌞

I går var det hjemreisedag for team Liland. Vi har hatt ei super uke på GC. Etter å ha ryddet oss ut av bungalowen gikk turen til Atlanticosenteret. Der ble det en kaffestund, litt shopping og lunsj.

Det ble servert nydelig pasta på takterassen. Etter lunsj dro vi for å tanke opp bilen før vi leverte den hos Avis. Vi sjekket inn baggasjen før vi fant et nytt kaffested vi kunne vente til vi kunne gå til gaten. Vi har fått lest litt denne uken, begge to. Den siste boken til Isabell Allende var i samme gaten som Åndenes hus.

Jeg har fått lest bok nummer 13 i Mehlums serie om advokat Foyn. Ikke alt er like logisk, men Mehlum har skapt en fornøyelig karakter med Svend Foyn.

Denne boken kan best beskrives som en romantisk komedie i bokform. Det er mye å humre av her. Det eneste som er negativt er at jeg synes det tar litt vel lang tid for romanfigurene å komme til poenget, de er litt vel tjukke i hue. Jeg er snart ferdig med boka, og jeg ler fortsatt, selv om hovedpersonene er trege i oppfattelsen.

Det ble i allefall lest mye i går, og det er jo greit. Flyet var stappfullt, fylt til randen med glade SASpassasjerer. Vi landet tyve minutter etter planen, på Gardermoen, men fikk handlet i taxfree og tatt ut baggajen før siste shuttlebuss til Gardermoen parkering gikk. Vi hentet ut bilen og kjørte de få minuttene det tok å komme til hotellet, for så å stupe i seng.

Nå gjenstår det en dusj og en hotellfrokost før vi kjører hjemover.

En god søndag ønskes deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s