Fine dager på Granca

Nå er straks uken på Gran Canaria over. I kveld går turen til Oslo med Norwegian. Noen ganger har man flaks. For fire år siden ble vi rammet av SAS- streik mens vi var her nede. Derfor er det ekstra godt å kjenne på at vi ikke rammes denne gangen. Vi har hatt ei fantastisk uke i tomsomhet. Vi har ladet, tint frosne sjeler, slappet av i sola og i skyggen, vi har spist, fått oss noen gyldne opplevelser, vi har skravlet og ledd en hel masse. En skulle kanskje tro at vi etter 34 år går tom for noe å snakke om, men det er helt motsatt. Vi har utviklet en djevelsk galgenhumor/ overlevelseshumor og kan le oss fordervet av de utroligste ting.

I goodiebagen fra Karianne lå det to bokmerker. Per Svein valgte det med å le litt hver dag. I familiechatten hjem påla han ungene at de måtte le litt hver eneste dag.

Torsdag kveld spiste vi på Guantanamo. Det gjør vi alltid her, og det anbefales. Fantastisk service og ordentlig god mat. Kokken kom ut og tok oss i hånden,og ønsket velkommen. Hele personalet svinser rundt og ser til at gjestene har det bra. Vi bestilte indrefilet og vi fikk i store mengder.

Det var noe av det beste vi har smakt. Jeg har vel aldri spist så mye kjøtt i mitt liv. Hele tre skiver. Per Svein måtte ta resten. Det var så mørt at du kunne drikke det med sugerør. Det gjorde vi ikke, men vi koste oss.

Personalet har sine egne koder med diverse steiner som blir lagt på bordet, som blir tatt bort, og nye blir lagt på. En sten betydde at vi ventet på å få servert noe å drikke. Denne betydde at vi ikke skulle ha kanin til middag.,

Da vi var ferdig var Per Svein stapp mett, han måtte ta mesteparten av kjøttet. En gang jeg ikke klarte å spise opp maten min, på Santorini var det, fikk jeg først gjennomgå for at jeg ikke hadde spist opp. Det handlet om kristi legeme og jeg vet ikke hva. Jeg slapp til slutt unna med at jeg var fylt til randen. Da gikk hun løs på Per Svein i stedet. For at han ikke hadde hjulpet meg med å spise opp, han var jo mann og all ting. For å slippe noe lignende igjen påtok han seg ansvaret for kjøttet. Resultatet var at han ikke orket dessert. Det gjore jeg🤗

Crema Catalania er i samme gate som Creme Brule. Den glei ned, men etterpå var jeg også stappmett. Heldigvis ligger restauranten i gangavstand fra Guantanamo, så vi fikk gått ned litt av maten før vi kom tilbake til bungalowen.

I går morges tok vi en tur til Mogan Pueblo. Den ligger femten kilometer opp i fjellene fra Mogan. Det ble en hyggelig opplevelse. Ingen turister utenom oss, så dette skal vi gjøre igjen.

Vi avla kirken et lite besøk.

Litt gatekunst på vei til en liten cafe vi hadde sett oss ut.

Vi fant en alldeles trivelig cafe med en fantastisk vert. Han ville vi skulle spise en typisk kanarisk frokost, baguett med svinekjøtt og ost, men vi hadde spist frokost. Neste gang gjør vi det. Da tar vi en frokost i Mogan Pueblo sammen med de lokale. Vi digget stedet. Vi tok kaffe og litt søtt i stedet.

Vi hadde den siste dagen på stranda for denne gang i går.

Vi dro innom Jorge på Solimar og spiste lunsj.

Vi skal rydde oss ut og nyte den siste dagen på GC før vi vender nesa nordover i kveld.

En riktig god lørdag ønskes deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s