Fineste Karianne❤️

I går var det dags og møtes igjen. Vi var på gjennomreise og overnattingsbesøk. Første gang jeg ble kontaktet av Karianne er snart fire år siden. Hun hadde akkurat lest boken min, og tok en telefon for litt råd og veiledning til en klage til fylkesmannen. Det kunne stoppet der, men det gjorde det ikke. I stedet skulle denne samtalen bringe livene våre i en annen retning, sammen. Vi holdt kontakten, og hun vant frem med klagen sin. Jeg var også borte i Stokke i møte med blant annet skolesjefen.

Vi snakket om et foreldrenettverk, at det hadde vært noe. På tampen av 2015 samlet jeg et tredvetalls mennesker i mitt nettverk til en interimgruppe for å lage dette nettverket. Karianne var den første som meldte seg til å være med i styret sammen med meg. Hun så for seg en sekretærfunksjon😂😂Kunnskapsministeren, eller Tobben som vi kaller ham, sørget for å ødelegge hele opplegget med en slow start, med sitt famøse lovforslag. Resten er mobbehistorie. I dag er Karianne leder av FMM og har vært det i snart to år. Jeg kan ikke få uttrykt hvor glad jeg er for at hun tok den telefonen.

Vi har møttes mange ganger etterpå, og vært sammen i kunnskapsdepartementet to ganger. Hun har vært der enda flere ganger uten meg. Første gang vi var der sa jeg til henne: Du må følge godt med for dette blir en bratt læringskurve. Jeg hadde ingen anelse om hvor rett det kom til å bli. Karianne har vokst med oppgaven, og tatt alle utfordringer på strak arm og bestått med glans. Hun har adoptert mitt slagord, som jeg ikke ante at jeg hadde, før hun gjorde meg oppmerksom på det. Slagordet jeg stadig brukte var enkelt: Kjør på👍👍👍👏👏👏💪💪

I går fikk vi som vanlig kongelig traktering. Farmor hadde laget kake som vanlig. Hun hadde følgende beskjed om at neste gang vi kom fikk vi sørge for å komme når vanlige folk var hjemme. Å æ lover at det skal vi❤️Jeg fikk hilst på Celine da hun kom fra harrytur til Sverige. Celine er et av mine bonusbarn og jeg fikk klemt på henne i går. Vi måtte høre hvordan det gikk, og om planene fremover. Celine er tøfffere enn toget, og har kjørt to kunnskapministere til veggs med sin kompetanse. Jeg håper hun blir politiker, og så statsminister, for da vet jeg at barns rettssikkerhet kommer på kartet, og får den oppmerksomheten det fortjener.

Vi takker for nok et fantastisk besøk i Stokke, på verdens beste hotell.

Æ måtte signere en bok.

Sønnen i huset er en liten dikter❤️

Vi nøt kveldssola ute.

Middag, dessert og kaker👍

Hos Karianne får man goodiebag på senga.

Nå er vi klare for å reise videre🤗

En god dag ønskes deg som leser.

Foto: Per Svein Liland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s