På shopping med barnebarn❤️

I går dro vi på shopping til K- byen med Jhonny og Amilia. Pandora er på ferie i Danmark med mamma og hennes familie. Vi bestemte oss for å ta bussen. Amilia er en erfaren busser, men Jhonny kjører ikke buss så ofte. Han trodde det var et år siden sist. Vi kan se over til bussholdeplassen fra huset vårt og det går buss til byen hver halv time.

Det var en fornøyd gjeng som inntok bussens baksete i går.

Vi dro rett på Sandens og HM og i løpet av kort tid shoppet vi mye tøy til tre barnebarn. De er nå klare for sol og sommer🌞

Etter shopping blir man som kjent sulten. Turen gikk til McDonalds for mat og lek. Deretter gikk turen til Cuba life for litt take away kaffe å ta med til lekeplassen ved festningen. Der satt vi gamle oss på en benk og koste oss i solen mens ungene var høyt og lavt. Kristoffer avspaserte noen timer fra jobb i går og kom og møtte oss der. Da fikk vi overlevert lille Mys shoppingkupp til ham og fikk en kjas før vi gikk hvert til vårt.

Utpå dagen i går kom meldingen om et nytt erstatningssøksmål i en mobbesak mot Søgne kommune. Vi visste den var i komminga.

Denne gangen dreier det seg om lærermobbing. Jeg har fått mange saker om lærermobbing på mitt bord både fra Søgne og resten av landet. Det er et stort problem, og et stort tabu som de som styrer kommuner og landet ikke ønsker å ta tak i. De holder bare noen elendige festtaler om tema når det er helt påkrevet. Derfor er en dom helt påkrevet i en slik sak, så vi kan få løftet tema opp der det fortjener å være. Jeg kommer til å skrive mer om dette etter påske. Det jeg vil si her og nå er at saksøker har familien Lilands fulle støtte. Stay tuned.

Jeg håper du får en strålende dag hvor du enn befinner deg🐥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s