Klare for påskeferie🤗🐥

Etter ei travel uke er hele klanen klare for skoleferie etter at siste skoledag er unnagjort. Vi har gjort mye godt arbeid denne uken, og kan gå inn i påskeferien å vite at vi nå har gjort alt som står i vår makt for å få til en positiv endring. Nå skal vi slappe av,og nyte livet,å ha det gøy sammen. Hele storfamilien møtes i kveld for julemiddag og påskequiz. Vi gleder oss hele gjengen. Per Svein kom hjem i går, så da blir han med på moroa.

I går kveld hadde jeg damekveld og Per Svein var på møte i Lions. Vi koste oss på hver vår kant etter å ha spist middag sammen med Daniel og Benedicte. Vi har mye gøy på tapetet i dagene som kommer. Det er viktig å ha noe å se frem til når livet strammer seg til.

En riktig flott fredag ønskes deg som leser🌷🐥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s