Sjarmøretappen inn mot påskeferien.

Da er vi i gang med siste uken før påskeferien. Lik mange andre familier gleder jeg meg nå til skolefri. Denne helgen har vært solrik og rolig, og jeg håper vi får en solrik og rolig uke også. I går var jeg ute og gikk i finværet. Jeg tok turen rundt vannet før den store folkevandringen rundt vannet startet. Flere hadde tenkt som jeg, jeg traff joggere og vandrere som meg selv. Søndager og helligdager med sol er det rene folkevandringen rundt. Små, store, unge og gamle er i ute i løypa da. Jeg kan sitte på verandaen å høre de skravler og ler mens de går rundt vannet.

Jeg håper du får en nydelig dag og ei fin uke frem mot påskeferien🐥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s