Å roe ned🌞

Jeg holder pÄ Ä roe ned. Jeg innrÞmmer at jeg ikke er sÄ god til det. Stort sett har jeg haugevis av baller i lufta samtidig. Jeg har store problemer Ä forstÄ hvordan det er mulig Ä kjede seg nÄr det er sÄ mye en kan holde pÄ med. Jeg vet at det er viktig Ä ta det med ro i blant, uten Ä ha noe pÄ programmet. Det har jeg mÄttet lÊre meg. Jeg sktiver det rett og slett inn i almanakken min. Dopedag stÄr det da, og det betyr ingenting pÄ tapetet. For tiden prÞver jeg Ä roe ned litt i det daglige ogsÄ, siden det til tider har vÊrt ganske ekstremt. Det er mye vi ikke kan pÄvirke selv, som vi bare mÄ ta tak i. Da blir det enda viktigere med dopedager.

Det er mye som har roet seg den senere tid, noe som betyr at det er mulig Ä senke skuldrene noe. Denne helgen er det bare rolige aktiviteter som labbeturer, cafebesÞk, strikking, sol pÄ verandaen og bÞker som stÄr pÄ tapetet. Jeg bader i bÞker og har haugevis som ikke er lest. Det er et luksusproblem. Og de er i alle mulige sjangre.

Jeg har lest denne for her har jeg litt Ă„ lĂŠre.

Denne ga pÄfyll med crazy humor.

Denne holder jeg pÄ med og her er det mye velkjent stoff og mange gode tips.

Her pÄ SÞrlandet er vÄren kommet for fullt, sÄ det blir en tur i skogen og minst en god bok i solkroken.

BjĂžrka har begynt Ă„ sprette noen steder og det dukker opp nye blomster overalt.

En riktig god og rolig sþndag þnskes deg🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s