Å roe ned🌞

Jeg holder på å roe ned. Jeg innrømmer at jeg ikke er så god til det. Stort sett har jeg haugevis av baller i lufta samtidig. Jeg har store problemer å forstå hvordan det er mulig å kjede seg når det er så mye en kan holde på med. Jeg vet at det er viktig å ta det med ro i blant, uten å ha noe på programmet. Det har jeg måttet lære meg. Jeg sktiver det rett og slett inn i almanakken min. Dopedag står det da, og det betyr ingenting på tapetet. For tiden prøver jeg å roe ned litt i det daglige også, siden det til tider har vært ganske ekstremt. Det er mye vi ikke kan påvirke selv, som vi bare må ta tak i. Da blir det enda viktigere med dopedager.

Det er mye som har roet seg den senere tid, noe som betyr at det er mulig å senke skuldrene noe. Denne helgen er det bare rolige aktiviteter som labbeturer, cafebesøk, strikking, sol på verandaen og bøker som står på tapetet. Jeg bader i bøker og har haugevis som ikke er lest. Det er et luksusproblem. Og de er i alle mulige sjangre.

Jeg har lest denne for her har jeg litt å lære.

Denne ga påfyll med crazy humor.

Denne holder jeg på med og her er det mye velkjent stoff og mange gode tips.

Her på Sørlandet er våren kommet for fullt, så det blir en tur i skogen og minst en god bok i solkroken.

Bjørka har begynt å sprette noen steder og det dukker opp nye blomster overalt.

En riktig god og rolig søndag ønskes deg🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s