Pandora og bestemor❤️

I går ettermiddag kom Pandora innom på et lite besøk. Pappa skulle trene et par timer og Jhonny var på besøk hos en venn. Det er ikke så ofte Pandora og jeg er alene i sammen. Når vi er det koser vi oss veldig. Pandora er kjoledame, akkurat som bestemor. I går hadde hun på seg kjolen vi kjøpte til henne da vi var i Italia i fjor. Hver gang vi er ute og reiser kommer vi hjem med ny kjole til henne og lille My. Om ikke lenge skal vi igjen ut på tur. Da blir det nok en ny kjole. Hun har begynt å samle på servietter, og siden vi er storforbrukere av den varen, legger jeg av en serviett hver gang vi åpner en ny pakke. Alle bidrag hjelper.

I går kunne hun fortelle at hun gledet seg veldig til påskeferien. Da skal hun på hytteferie med mamma og hennes samboer. Hun hadde mye på hjertet og fortalte om alt det morsomme hun skulle gjøre der. Jeg håper hun får en fantastisk ferie og jeg gleder meg til å høre hvordan hun har hatt det. Vi koste oss med fredagspizza før pappa og Jhonny kom og hentet henne. Før hun dro raidet hun fryseren for is til henne og Jhonny. Pappa tok også med seg en. I dag treffes vi igjen på Frk. Lyng❤️

En strålende lørdag ønskes deg🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s