Monika mi❤️

Jeg kaller henne bare for Monika mi, siden jeg kjenner flere med samme navn. Vi møttes første gang da hun kom dumpende inn på sosionomstudiet i januar 2006. Hun kom fra studiet i Olso med mann og barn. Vi fant tonen umiddelbart. At jeg var tolv år eldre enn henne betydde lite og ingenting. Vi hadde en felles interesse for forebyggende arbeid blant barn og unge. Vi ble utplassert i praksis sammen på Grim skole i K- byen, og har hengt sammen siden. Siden det har Monika og jeg fått henholdvis to barn og tre barnebarn. Vi har også møttes jevnlig siden 2008, sammen med andre bra damer ,og vi har vært i hverandres heiagjeng.

Monika jobber som medlever i barnevernet og trives godt med det. Hun passer godt til det også for hun sparer ikke på kjærlighet. Hun strør rundt seg med kjærlighet og rause klemmer. En venninne kaller henne for ladestasjonen sin. Hun sier at får hun en klem fra Monika er hun fullladet. Noen mennesket er sånn, de gir energi, og Monika er en av dem. Det hender Monika er i Søgne i forbindelse med jobb,og da stikker hun innom når hun har litt fritid, om jeg er hjemme da. Sist hun var i Søgne var jeg opptatt på annet hold. I går da der tikket inn en melding var jeg hjemme og hadde tid. Hun hadde to timer hun skulle slå i hjel. De brukte hun på min veranda, i sola, med en kopp te i hånda. Det ble en stjernestund. Vi fikk oppdatert hverandre og snakket om de viktige tingene i livet. Vi lever travle liv begge to. Begge er i ferd med å skape vårt eget drømmehjem. Vi snakket om livet, kjærligheten og alt som betyr noe.

Jeg fikk en bjørneklem da hun kom, underveis i samtalen, og da hun skulle gå. Jeg tror vi fikk påfyll begge to, og jeg kjenner at det lader batteriene mine enda en stund. Vi avtalte å gjøre dette igjen, det kan ikke bli for ofte. Jeg håper du også har en Monika i ditt liv, en ladestasjon. Jeg kjenner på en takknemlighet for at hun er en del av mitt liv, og jeg håper hun er en som blir der så lenge jeg lever❤️

En riktig god lørdag ønskes deg🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s