Bikinivær i solkroken.

På Sørlandet har vi fått besøk av deilig vårsol og mange gode, varme grader. I går tok jeg turen innom MC cafeen til MacLeods da den var åpen i finværet. Jeg fant også en krok på verandaen hvor det var bikinivær, og den første dagen med sol på kroppen er å regne som en helligdag. Herligheten skal fortsette i dag. Det er bare å ta i mot med åpne armer.

Det vokser og gror i hagen til MacLeods🌞

I går kom de siste hustegningene med terrengprofiler, så det går fremover.

Vi snakker, tenker og drømmer om hus både i dagens våkne timer og i drømmetimer.

Litt traumepensum får jeg også lest.

Og da må jeg balansere det hele med litt feelgood.

Jeg har også begynt å få henvendelser om mobbing i barnehagen. Det har jeg ikke fått før, men nå begynner barnehageforskningen å sette problematikken på kartet. Heldigvis kjenner jeg godt til det offentlige systemet, og klagegangen. Så helt rådvill er jeg ikke. Jeg får sendt dem videre i systemet slik at de får den hjelpen de trenger. Her er to muligheter.

De fylkesvise mobbeombudene skal også hjelpe barnehagebarn.

Og fylkesmannen er klageinstans også her.

Jeg håper du får en riktig fin dag, uansett hvor du bor🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s