Boligmessa 2019.

Denne helgen var det boligmesse i K- byen. Jeg kurset hele helgen, så vi kom oss ikke av sted før nærmere halv fire på søndagen. Vi rakk det vi hadde tenkt og fikk sett på litt av hvert, så nå har vi fått litt ekstra inspirasjon fremover.

Vi fant også prospektet på tomtene våre på vakre Langenes🤗

Per Svein fikk fyrt av gårde en heftig mail til kunnskapsministeren mens jeg var på kurs i går. Jhonny var på overnatting fra lørdag og han og bestefar hadde kost jeg. Jeg fikk snakka litt med Jhonny lørdag kveld. Det var noe jeg hadde tenkt på en stund. Det er vi voksne som har ansvar for å beskytte barna, og når vi ikke klarer det, må vi ta ansvar å snakke med barnet om det. Jeg sa til ham at jeg var veldig lei meg for at vi ikke hadde klart å beskytte han mot alt det vonde han hadde opplevd på skolen. Jeg sa jeg var veldig glad for at han nå hadde det bra. Jeg sa videre at hvis noe skjedde måtte han fortelle det til oss med en gang og at vi skulle stoppe det. Han så på meg med de kloke øynene sine og nikket.

I dag skal jeg ta livet med ro etter fem dager med kursing. God mandag og ukestart til deg som leser🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s