La FamigliađŸ€—

Det var skikkelig vÄrvÊr i byen i gÄr. PÄ vei til kurs fikk jeg rene vÄrfornemmelser.

Jeg tok turen innom Starbucks for en latte take away. Dette er den fjerde bolken av traumeutdanningen. Vi bruker Ä gÄ ut Ä spise sammen pÄ fredagen. Vi har jobbet skikkelig hardt de siste tre dagene. Da er det godt Ä gÄ ut Ä spise, le og skravle litt. Rett og slett kjÞre pÄ med litt endorfiner. Vi trenger Ä fÄ ledd litt, og da ler vi av alt mulig. I gÄr falt valget pÄ den italenske restauranten La Famiglia ( familien). Det var det vi trengte i gÄr. Vi er jo blitt en familie. Eros Ramazzotti og Andrea Bocelli spilte i bakgrunnen og vi storkoste oss. Jeg anbefaler torsken pÄ det varmeste.

En riktig god lþrdag þnskes deg🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s