Innkassering av julegaven🎁

I fjor var ungene lei av å gi oss vin og bøker til jul. Denne gangen ville de gjøre noe annet. De ville gi oss en opplevelse vi ikke kom til å glemme. De hadde sett at Andrea Bocelli skulle komme til Norge på nyåret 2019. De visste at han er en våre absolutte favoritter. I 2012 var vi på utendørskonsert med ham på festningen i Halden. I 2014 dro MacLilands til Toscana og Lajatico for å se hans årlige konsert ute på Teatro del silenzio, i hans egen hjemby. For to år siden hørte vi ham på Telenor arena. Nå skulle vi få oppleve ham enda en gang. Julegaven var en konvolutt med billetter, bussbillett, hotellopphold og konsertbilletter.

I går satt vi oss på bussen til Lysaker. Vel fremme spiste vi pizza på Peppes pizza.

Deretter gikk vi og sjekket inn på hotellet.

Vi hadde tid til å slappe av før vi dro videre på konsert.

Vi gledet oss til å være tilbake for å høre Andrea Bocelli enda en gang live.

Vi fikk kjøpt et par CD plater mens vi ventet på at konserten skulle starte.

Denne har jeg hjemme, men har spilt den i stykker. Den er full av hakk. Nå kan jeg hjem å kaste den, for nå har vi fått en ny.

Vi fikk også kjøpt den siste platen med alt det nye han har vært med på siden forrige konsert. Konserten var fantastisk, som alltid. Første del besto av arier fra diverse operaer. De åpnet konserten med Slavekoret av Verdi, og den bare elsker vi. Andre del av konserten var en mix av det meste, fra O sole mio til Ave Maria, videre til I can’t help falling in love with you, til time to say goodbye og helt til slutt Nessun dorma. Han har healing i stemmen, og vi lot stemmen hans vaske oss rene for all slags slaggstoffer vi måtte ha dratt med oss til Oslo. Neste gang vi ser ham satser vi på at det blir i Lajatico. Den som lever får se❤️

En riktig god fredag ønskes deg🌹

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s