Materialvalg og sånn🤔

Vi var i nytt møte med Hellvik hus i går. 3D tegningene var ferdig og det var lagt opp til både plan A og B ettersom hvordan plasseringen kom til å bli på tomten.

Dette er plan A. Tirsdag neste uke møter vi entreprenør, Arne og Hilde fra tegnekontoret på tomta. Da får vi en bedre oversikt over hvordan det blir og hvordan vi kan få det til.

Gårsdagens møte handlet mest om materialvalg. Det var mye å ta stilling til, utvendige materialer, vinduer, ytterdører. Det var dører inne, vannbåren varme, parkett, fliser, kjøkken og bad. Hva skal med i prisen og hva vil vi holde utenfor. Noe må vi tenke mer på, og jeg skrev så det sprutet. Noe må Arne sjekke ut, men vi er definitivt i gang. Dette kommer til å ta tid, men det kommer til å bli gøy. Heldigvis har vi noenlunde lik smak, så det kommer ikke til å bli noe problem. Vi kompromisser der det er nødvendig. Vi kommer til nøkkelferdig hus, men noe ville gubben gjøre selv. Han vil rydde selv, å være mye til stede når han er hjemme fra Nordsjøen. Mor vil ikke rydde, men det er ikke noe problem. Det løser seg. Far vil male vegger og gulv i garasjen og verkstedet selv. Det er hans domene sier han. Kjør på sier jeg. I mitt lille kontorrike er det jeg som bestemmer. Der blir det belegg på gang og badegulv. Det blir parkett på kontoret og malte vegger. Det begynner å ta form, og vi ser det for oss. Farger har vi også klart i hodet og på papiret. Vi gleder oss🤗

En riktig god torsdag ønskes deg og dine🌹

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s