På den rette siden av våren🌿

Våren er i anmarsj, og det er ingen hemmelighet at våren er min favorittårstid. Den bærer bud om alt det gode vi har i vente. Kulden må slippe taket å gi etter for våren. Dagene blir lengre og kveldene blir lysere. Jeg merker at jeg også våkner til liv. Vinteren gjør seg best på postkort synes jeg, selv om jeg er et vinterbarn, født i slutten av desember. I den absolutt mørkeste tiden, kanskje det er nettopp derfor jeg trekker mot lyset.

Det var kuldegrader da jeg våknet i går, men utover dagen gikk vi over i pluss. Vi hadde sol, sol, livgivende sol🌞

Jeg hadde en deilig tur til Langenes i går. Søgne er et vakkert sted å bo. På bildet over ser du hvordan ferskvann møter saltvann ved et av mine yndlingssteder på jorda❤️

Man ser spor av vår overalt. Naturen våkner til liv og det gjør jeg også. I dag står den årlige kontrollen hos tannlegen for tur, og jeg har fått en tidlig time i dag.

Jeg håper du får en fin dag, uansett vær. Her meldes det regn igjen i dag💦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s