Årets første softis i Høllen🍦

Gårsdagen kom med nydelig vær her i sør. Etter å ha levert barnebarna fant vi ut av vi ville labbe til Høllen for årets første softis.

Vi tok veien om Åros Camping og strandstien. Der snakket vi blant annet med en mann som sto i badebukse og håndkle rundt seg. Det så på ham ut som det var sommer, men det kjentes definitivt ikke slik ut. Han kunne fortelle at han var helårsbader og at vannet var deilig. Han trodde minst det var en fire/fem grader, så det var riktig deilig. Jeg vet med meg selv at den dagen jeg synes fire/fem graders vann er deilig, den dagen vil aldri komme. Med mindre vi snakker om drikkevann.

Vel fremme var vi klare for årets første softis.

Det var rene folkevandringen ute i finværet i går. Mens vi spiste is tikket det inn en scnap fra Linda som tydelig viste at hun og broder Ole også var i Høllen. Sånn ca 100 meter unna. Så vi slo oss sammen, og vi kjøpte oss vårruller og thaimat fra bua der nede, og spiste litt mat sammen i finværet.

Deretter tusta vi oss hjemover i passelig tempo.

En riktig god mandag ønskes deg, med eller uten vår.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s