Pizzakveld med de to eldste barnebarna❤️

I går kom de to eldste barnebarna på overnattingsbesøk. Pappa skulle ut å spise sammen med Kevin, som nettopp fylte 25 år. Hele vennegjengen skulle ut å spise. I går sto pizza på menyen her i heimen.

Vi koste oss veldig, slappa av, spiste, skravla og tok livet med ro. Begge to hadde hver sitt lørdagsbad, og kake og lørdagsgodt ble godt tatt i mot. Det går veldig bra med Jhonny på skolen for tiden. Det er iverksatt tiltak mot de som krenker, og det er tiltak som virker. Det gleder et bestemorhjerte. Nå håper jeg dette vedvarer og at fylkesmannen holder skolen i nakkeskinnet i lang tid fremover. Slik at de ikke faller tilbake til gamle synder og uvaner igjen. Jhonny skal i samtale med fylkesmannen den 22 mars. De som jobber der har fått en ny sjanse til å gjøre det bedre enn i forrige runde. Det blir siste sjansen de får. Etter det håper vi på en snarlig rapport. Vi håper den gode trenden fortsetter, og at fylkesmannen følger opp skolen og kommunen i mange måneder fremover. Det gjelder hele Søgneskolen. Tilsynsrapporten fra Tangvall skole viser at det er helt nødvendig.

Her er to som koser seg glugg hos bestemor og bestefar. Når de våkner blir det fellesfrokost med egg, bacon og pannekaker🤗

En flott søndag ønskes deg som leser🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s