En spennende dag.

I dag er det møte i kontrollutvalget. Endelig skal varslernes opplevelse av det som har skjedd etter rettsaken få komme frem. Til nå har det bare vært ledelsen i administrasjonen som har fått forklare seg for politikerne. Og det har fått skje bak lukkede dører. I dag skal advokaten fra Parat komme til kontrollutvalget å fortelle om det varslerne har opplevd etter at dommen falt i januar i fjor. Kommuneadminstrasjonen skal også få fortelle sin versjon. Varslerne har opphevet taushetsplikten, så dette kan skje for åpen sal. Vi i gjør Søgne greit igjen kommer til å være der, og vi kommer ikke til å være der alene. Flere har varslet sin ankomst. Så det blir en spennende dag i kommunestyresalen👍

Jeg ønsker deg en riktig fin dag, med eller uten politikk🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s