Den lille havfruen❤️

I går fikk vi besøk av Amilia. Hun hadde vært med mamma til Oslo ,og så til Berlin i vinterferien. I Berlin hadde hun opplevd å være både høyt oppe i lufta, sammen med mamma, og langt under vann. Hun hadde fått oppleve å være havfrue❤️

Bildet er tatt av mamma Lisa Austad og jeg har lånt det. Tenk for en opplevelse dette må ha vært. Kristoffer og Lisa er veldig flinke til å gi lille My gode opplevelser.

I går kom hun på overnatting til oss. Etter at hun begynte på skolen i byen er hun ikke så ofte på besøk. Det er jo helt naturlig at det blir slik. Heldigvis har vi lagt et solid grunnlag og vært mye sammen helt siden hun ble født. I går var vi først på cafeen, og der var fetter Jhonny. De har det alltid gøy sammen, så han ble med hjem etterpå. Før det var det den årlige joggeskohandelen. Vi bruker å gjøre det når våren ser ut til å komme, og når Eurosko på Tangvall kjører 3 for 2. Det gjorde de i helgen. Siden Pandora er hos mamma i helgen la hun inn en bestilling på rosa joggesko i str 35.

Jhonny valgte disse.

Robert valgte disse til Pandora.

Amilia ville ha blinkesko.

Med to fornøyde unger dro vi hjem og koste oss resten av dagen. Bestefar kjørte Jhonny hjem til pappa på kvelden. Jhonny kommer på besøk igjen i dag. Han har en verkstedavtale med bestefar. Sykkelen skal pimpes for våren. Setet skal heves, dekk skal skiftes og håndtak på styret skal fornyes. Så skal det oljes. De melder fint vær på Sørlandet i dag og det kan vi li🌞

Bildet over er tatt av Kristoffer. Amilia elsker blomster. Jeg kaller henne bare for alven vår.

En riktig god søndag ønskes deg🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s